Szerintetek is jó ötlet volt, hogy elértük Magyar Péter legyen az EP-ben a Fidesz boxzsákja?
Bár a főnők és emberei nyíltan nem mondták ki, de láttam rajtuk, hogy leginkább MP-t látnák szívesen az EP-ben.
Én fideszesként ezért szavaztam a Tiszára.
Az előző ellenzéki bagázs Klári-Katka-Annácska is egész jó fogásokkal rendelkeztek, de egyértelmű volt, hogy Magyar Péter miféle figura és nem fog tudni uralkodni önmagán. Olyan fogásokat csinált magán, már március végére, hogy egyértelmű volt számomra, hogy a Tiszát támogatom, hogy a Fönök és a többiek jól bele rúghassanak.
Nektek mi a véleményetek erről?
Ha jól tudom, a ValóVilàg 1-ben mindig Szabolcsot küldték ki párbajozni, a nép viszont kiállt mellette, és őt tette meg végső győztesnek.
MP-vel is így lehet: ha boxzsáknak tekintik, a nép majd mellette is ki fog állni, és őt teszi meg győztesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!