Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Be fog még következni, hogy...

Be fog még következni, hogy ennyire értéktelen lesz a forint is?

Figyelt kérdés

1 milliárd billió (❓️) pengő (1 000 000 000 000 000 000 000 pengő), amelyet 1946-ban Magyarországon bocsátottak ki.

A világtörténelem legnagyobb címletű bankjegye...🤔

dec. 13. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Nem.
dec. 13. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Te kis rémhírterjesztő😂😂

dec. 13. 10:02
 3/5 anonim ***** válasza:
94%

Azért ne becsüljük alá a Fidesz gazdaságpolitikai inkompetenciáját.

Szerintem azt sem gondolta volna senki 10 éve hogy a kormánypárt kommunikációs igazgatója a nyálát fröcsögtetve kocsmai stílusba fog oda menni provokálni egy ellenzéki politikust. Aztán ide is sikerült lesüllyednünk.

Vagy hogy pedofilokat fognak kimosdatni a bíróságon mert az az orbán család közeli jóbarátja.

dec. 13. 10:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Szerintem jóval előbb azt csinálják, mint a románok. Levágnak pár nullát a végéből, hogy kitudd mondani.
dec. 13. 10:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért ide valószínűleg nem fogunk süllyedni. 500 forintos euró az lesz, szinte biztos vagyok benne, kérdés csak az időtáv, de teljesen értéktelen forinton én is meglepődnék. Pedig ahogy mondod, sok inkompetenciát kinézek már ebből a kormányból.
dec. 13. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!