Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tartja nevetségesnek hogy...

Ki tartja nevetségesnek hogy Magyar Péter feljelentette Menczer Tamást garázdaság, rémhír terjesztés, és közösség elleni uszítás miatt amiről kiderült hogy nem valósult meg?

Figyelt kérdés

dec. 12. 20:28
1 2 3 4
 31/39 DK-s ***** válasza:

Dongaben-nek:

Hát igen.

Tudod mi a legérdekesebb ebben az egész, "Ilaria Salis"-féle ügyben?

Hogy egyetlen sértett sem tett feljelentést, mégis vádolják.

Azon nem lepődöm meg hogy a sértettek kussolnak. Nem véletlen alapon lettek kiválasztva, van okuk csendben maradni.

És ha már itt tartunk: a szélsőjobbosok radikális részének a tevékenysége mindig is agresszióban csúcsosodott ki, és ez termeli ki a szélsőbalból az olyan csoportokat, amelyek úgy gondolják hogy amilyen az adjon-isten, olyan a fogadj-isten.

Ezek az izomagyú b'rmok mindig kemémykednek, balhét akarnak?

Aztán ha valakiktől megkapják, mindjárt bekussolnak? Olyankor hová tűnnek a kemény-gyerekek? Miért nem hallani az ideológiától átfűtött hangjukat? Mert igazából csak a balhé kedvéért mentek?

Salis mindvégig szélsőbal propagandát nyomott.

A harmadik birodalmat is lényegében a szélsőbal baxta szét, lehet ismét próbálkozni. De mi sem tüntünk még el, mi is ott leszünk.

dec. 16. 15:39
 32/39 DK-s ***** válasza:

Tudod mi az alapvető különbség egy radikális szélsőjobbos, és egy radikális szélsőbalos között?

Az, hogy egy szélsőjobbos nagy nyilvánosság előtt már nem meri felvállalni az elveit. Nem mer cigányozni, nem mer a kisebbségek ellen hergelni, stb ...

Egy komcsi viszont mindig komcsi marad.

dec. 16. 15:51
 33/39 Dongaben ***** válasza:

Hmmm. Abban az ügyben a "kiválasztott áldozatok" egyike sem volt "náci", csak az öltözködésük alapján gondolták róluk az "antifák". Ha igazán "tökösek" lettek volna, akkor nem 8-10-en támadnak egy magányos járókelőre, hanem kimennek a felvonulásra...

Én magam "beleszülettem" ebbe. Csendőr, katonatisztek az elődeim. ( Apám mondjuk pont egy olyan ember volt, aki kilógott innen.)

Már 12 évesen szembe mentem a családdal a vallás miatt. Akkor döntöttem el, hogy nem hiszek istenben. ( Volt pár szar évem ajándékok tekintetében...:)) A Hazeszeretet, és más szélsőjobbos tüneteim megmaradtak.

Én mindig kiálltam az elveimért. Voltam párszor a bíróságon... Legutóbb ( 6 éve volt.) azért mert levágtam a vonatról egy drogos suhancot, mert egy hölgy táskájával akart épp lelépni. Ha, történetesen nem lett volna cigány, akkor is ledobom!

Mellette olyan karitatív munkát végzek szabadidőmben, amit inkább a balos érzelműeknek kellene. Egyszer, itt egy kommentben "kikotyogtam", melyik kisváros ez... Nálunk nincs is olyan, hogy "cigánybűnözés". MINDENKINEK segítünk, aki nem csak élősködni akar! Egy dolgot kérünk a segítségért: Fizikai munkát ott, ahol másoknak kell segítség.

Szinte már "Kommunizmus" Ugye?

Voltam "náci" gyerek, anarhista tini, skinhead fiatal, a rendszerbe beolvadó birka egy ideig. És vagyok ma, aki a saját utam járom. A Mi Hazánk Mozgalom áll legközelebb az én utamhoz, így őket támogatom.

"Egy komcsi viszont mindig komcsi marad." írod.

Én viszont változom. Szerintem jó irányba, de erről majd az utódaink nyilatkoznak. :)

dec. 17. 18:30
 34/39 DK-s ***** válasza:

Dongaben-nek:

Nálam az számít tökösségnek, hogy a törvényekkel szembemenve azt tették, amit az ő ideológiájuk diktált. A túlerőben pedig nem látok mást, mint azt az eszközt, ami a célt szentesíti.

Az én "beleszületésemről" annyit, hogy anyám egyedül nevelt nagyapámmal, egy volt nyilas-tiszttel. Egyébként úgy sejtem, hogy mi egy korosztály lehetünk. Én 47 vagyok.

Ismerlek "téged".

Te vagy az, aki mindig a csendőr szerepét alakítja, rendezkedik, irányítani próbál. Már akit tud. Én pedig az vagyok aki a te-félédet pillanatokon belül képes rettentően bedühíteni, te konkrétan az a típus vagy, aki ezután tehetetlenül tombol. Egy ujjal sem tudsz hozzám érni, mert te magad is tudod hogy annak nagyon súlyos következményei lennének. Inkább otthagysz, ezután kerülsz.

Egyébként nagyon beszédes volt a múltadból egy momentum: "Voltam "náci" gyerek, anarhista tini, skinhead fiatal,"

Te egyik sem voltál. Egy konok lázadó voltál aki hiába szaladt számtalanszor fejjel a falnak, mégis újra megpróbálta. Aki volt anarchista az sosem lett volna skinhead, és fordítva is igaz. Te csak tartozni akartál valahová. Az anarchisták túlnyomó többsége kommunista felfogású. Ezen a "banánhéjon" csúsztál el.

dec. 17. 19:15
 35/39 Dongaben ***** válasza:

"DK-s"

Valami haszna csak van ennek az oldalnak. :)

Én már "Nagypapi" vagyok 2x. 55 évesen.

Jól látod, hogy sehová sem tartoztam igazán. Bár, a skinhead mozgalomból a mai napig akad olyan, aki a kérésemre jön, ha segíteni kell. Az is más volt persze. Olyan, mint a keresztényeknél az a sok egyház-szekta. Ugyanazt akarják, de egy szó, vagy pár zsoltár miatt évszázadokig gyilkolták egymást.

Közel 20 éve vezetem ezt a helyi segítő kört. Szinte csak saját pénzből, és a tagok munkájából sikerült elérni, hogy közösség legyen.

Jól írtad: Kommunista lettem. Azon gondolkodom, hogy én lennék az ideális vezető Magyarországon!

Jól hangzik? Ez az én harcom...

dec. 17. 19:49
 36/39 DK-s ***** válasza:

Hááát ...

Valahogy nekem nem illik a kívülálló-lázadó jellemrajzodhoz a kétszeres nagypapaság!

Nekem 47 évesen van egy koton-szökevény, 14 éves lányom.

dec. 17. 20:06
 37/39 Dongaben ***** válasza:

DK-s

Kicsit bonyolult a közvetlen szeretteim élete is, mint valami "Brazil szappanopera". :)

Házas voltam, egy lányunk született, akit a volt feleségem Angliába vitt az új férje palotájába. ( Nem vicc. A nejem kiváló pénzügyi szakember volt, és egy angol bankház-hoz ment férjhez újra. A személy, aki a férje lett, az nem "annyira" férfi, ha érted. A pénz miatt lépett le, amit sosem bocsátok meg neki!

A lányunk, az visszajött, amint nagykorú lett. Találkozott a magyar "Csillagszemű juhásszal", most meg épp nálam laknak a 2 kislánnyal.

Igazad lehet, mert ezt most élvezem. :)

2 hete eltemették az unokabátyámat, és most, mint legidősebb férfi családtag, én kaptam meg a "huszárkardot". Nem nagyon tudom, mit kezdjek vele. Ha igaz a családi legenda, akkor ez a hősiesség, önfeláldozás jelképe. Van is valami "aura" a kard körül, mert érzem, hogy ez nem egy sima kard.

Ha felveszem, akkor legenda leszek, aki több, mint 20 éven át segítette a rászoruló helyi lakosságot származástól függetlenül? Vagy, csak egy névtelen senki.

dec. 18. 19:07
 38/39 anonim ***** válasza:
Ti betegek vagytok. Hogy jitottatok el a kérdéstől ide?
dec. 19. 22:28
 39/39 Dongaben ***** válasza:

tegnap 22:28

Jó "betegnek" lenni. :XD

Tegnap egy régi német metal bandát hallgattam a kocsiban, ez volt a StormWitch. Beugrott pár koncert élmény a '80-as évek végéből, meg hogy kikkel is voltam akkor. Volt velünk egy lány, aki már akkor "vega" volt, amikor ez még nem volt "divat". Sosem felejtem el a szavait, amivel a vegánságát magyarázta: " A rántott hús fájdalomról énekel...". Össze is jöttünk, mint két nem összeillő ember. A sorkatonaság alatt elég sz@r volt nekem, mert nem nagyon akartam beállni a sorba... Mondhatom, hogy ő tartotta bennem a lelket. Utána az ország két ellentétes pontjára klerültünk főiskolára. Ő Debrecenbe, én Győrbe. Így 33-34 év távlatából azon merengtem, mi lett volna, ha... Így lehet eljutni "A"-ból "C"-be. Elég ez zene hozzá. :XD

dec. 20. 18:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!