Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha a Tisza nyer, CSOK helyett...

Ha a Tisza nyer, CSOK helyett a legszegényebb családokat ösztönzik gyermekvállalásra?

Figyelt kérdés

A középréteget támogató intézkedésekkel, babaváró, CSOK, adókedvezményekk rengeteg ismerősöm jól járt, kis önerő + hitel + támogatás és házat vettek.

Félek, hogy 2026-ra, mikor időszerű lesz ez számomra, jön Magyar Péter, és a romáknak adja, családi pótlék formájában ezt a pénzt. A szuperbruttóm bőven 1 millió fölött van, teljesen igazságtalannak érzem, hogy adónak befizetek rengeteget, aztán Magyar Péter azt a munkanélküli mélyszegénységbe gyereket vállalók között akarja szétosztani. A családi pótlék az lófax egy 20 milliós CSOK-hoz képest.

S mielőtt azzal a hazugsággal jönnétek, hogy felverte a CSOK az árakat, nézzétek meg Kolozsváron, Pozsonyban, Prágában, Zágrábban mennyibe kerül, nem kell minden 444-es hazugságot elhinni.

Munkáshitelből kimaradtam, amilyen szerencsés vagyok, ebből is majd, jön Magyar Péter s tönkre tesz mindent.

ma 19:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
59%
beindult a narancsgyár...
ma 19:29
 2/15 anonim ***** válasza:
16%
annyi előnye biztos lenne, hogy egy újabb 16 éves fidesz ciklust bebetonozzon
ma 19:30
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Én is úgy vagyok vele, hogy hiába akarom leváltani a fideszt, minél többet kénytelen nyilatkozni a tisza annál ellenszenvesebbek.... Sajnos tényleg ilyeneket írnak mint anno a Momentum Lmp MSZP és társaik, hogy nyomatni kell a mélyszegénységben élők támogatását, ingyenes taníttatását, támogatásait stb.
ma 19:33
 4/15 anonim ***** válasza:
75%
Az nem hazugság, hogy felverte az árakat. Csók előtt egy átlagos panellakás 8-10 millió forint volt. Ahogy bejelentették, egy hét múlva már 15 millió forint, egy év múlva már 20 millió forint. Tudom, mert akkor szerettem volna lakást venni, de lecsúsztam emiatt róla. Még két év kellett volna, és meg tudtam volna venni egy lakást. Így még lakhatók szülői házban életem végéig.
ma 19:34
 5/15 anonim ***** válasza:
10%

azért hazugság, mert egy panellakásra nem lehet igénybevenni a CSOK-ot, kizárólag újépítésű ingatlanra lehet igénybevenni, tehát nemhogy szűkíti, de bővíti az ingatlanpiacot

biztos nem azért szabadultak el az árak, mert nőttek a bérek és csökkent a munkanélküliség, á dehogy

az logikus lenne, és a logika fidesztudomány

ma 19:36
 6/15 anonim ***** válasza:
85%

Remélem megszűnik az, hogy babaváróból vesznek iphonet a szülők:D

Meg aki 100 milliós házban lakik nem kap ótókatámogatást végre.

ma 19:37
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

Nem aggódj, MP is meg akarja tartani a CSOK-ot. Munka helyett te is megélsz majd a nemi szervedből és a gyerkeidből. Tarthatod te is a markodat az ingyen pénzért. Ha akkor lesz olyan balga a magyar nép, hogy fizeti helyettetek az adót, hogy nektek legyen ingyen pénz és szép nagy ház. Majd te is megtarthatod a fizetésed 90%-át, majd a többiek befizetik minimum a fizetésük felét adóba, hogy te jól élhess.

Inkább tanulnál és dolgoznál keményen, hogy sokat keress és ne szorulj az állam pénzére. Nem, te arra számítasz, hogy majd eltart az állam.

ma 19:45
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Kedves 5-ös. Mivel pont akkor akartam lakást venni, így naponta néztem a piacot, és a CSOK bejelentés után napokkal megduplázódtak a panel lakás árak. Tudom nem lehetett rá Csókot felvenni, de mivel az új építésűek is megdtágultak, így vitte magával a többit is. Amikor az új autókra adták támogatást, felemelkedett a használt autók árai is. Méghozzá drasztikusan.
ma 19:46
 9/15 anonim ***** válasza:
17%
és szerinted hány tényezője lehet még a lakásáraknak? mondjuk a kamat?
ma 19:47
 10/15 anonim ***** válasza:
64%
És adósrabszolga leszel életed végéig, dolgozhatsz azért hogy a nagytőkések profitját kitermelhesd.
ma 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!