Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én gondolom úgy hogy még...

Csak én gondolom úgy hogy még rengeteg fidesz szavazó van?

Figyelt kérdés
Még van 1 millió ember aki az se tudja mi az internet.
ma 18:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
12%

Nem, jól látod, szerencsére sokan vagyunk

De szoktuk tudni mi az internet

ma 18:51
 2/11 A kérdező kommentje:
#1 Birka népnek birka kormány.
ma 18:52
 3/11 anonim ***** válasza:
26%

400 fős faluban élek. Van internet.

Ja, és szólok, hogy van 2,5-3 millió Fidesz szavazó is, szóval marad a 2/3.

ma 18:54
 4/11 anonim ***** válasza:
22%
Sokaknak nem szimpatikus Magyar Péter, a többiek meg ugyanazok maradtak, szóval nem nehéz olyan a választás.
ma 18:55
 5/11 anonim ***** válasza:
Ezen nem kell gondolkoznod.!
ma 18:57
 6/11 anonim ***** válasza:
56%

Kétszer annyian vannak azok akik eddig sem szavaztak a fideszre.

És a számuk csak nő. Annyit kell csak tenni hogy egy táborba kell őket terelni.

Ha Magyarnak sikerül legyőzni a fidesz kamupártjait és a választás tétje az lesz hogy fidesz vagy tisza akkor a fidesz bukik.

Ezért az elkövetkező évben a fidesznek meg kell erősíteni a DK-t és a Mi hazánkat ha nem akar csúnya vereséget szenvedni.

ma 19:03
 7/11 anonim ***** válasza:
77%

Még rengetegen vannak

Elvileg az is a terv hogy ha nem sikerül a tisza 2/3, akkor is van remény

A propagandagépezetet szétverik, utána meg már menni fog a 2/3 is

ma 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:
66%

A fideszes szavazók nagy része már 60-65 év feletti és láthatóan fogyóban vannak. Ezért is van női többség a fideszes szavazótáborban, mert 60 felett már a nők vannak többen. Bármennyi fideszes szavazó is van, 10 év alatt a fele lesz. A fiatalokat nehéz lesz megfogniuk, mert ők még frissek, fitten gondolkoznak és nem fogékonyak a fideszes agitációra. Mire ők lesznek 50-esek, 60-asok, amikor fogékonyak lesznek erre, akkor már csak a történelemkönyvekben lesz a fidesz.

Ez az arcátlan igazság. Semmi nem tart örökké, vagy túl sokáig, a fidesz sem. Szerencsére.

ma 19:19
 9/11 A kérdező kommentje:
#8 Az a baj sajnos én valahogy nem ezt látom, nagyon pesszimista vagyok ezzel kapcsolatban.
ma 19:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Jóllátod, mert ennél azért több van ebben.

A megjelölteken kívül nagyon sokan megjátsszák, hogy ők aztán nem Fideszesek, majd amikor választás van, akkor atombiztosan mégis rájuk szavaznak, aztán a választás utáni napokon mégis jön az óbégatás, hogy "Én? Én tuti nem szavaztam rájuk".

Hát akkor mégis ki?

ma 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!