Csak én gondolom úgy hogy még rengeteg fidesz szavazó van?
Nem, jól látod, szerencsére sokan vagyunk
De szoktuk tudni mi az internet
400 fős faluban élek. Van internet.
Ja, és szólok, hogy van 2,5-3 millió Fidesz szavazó is, szóval marad a 2/3.
Kétszer annyian vannak azok akik eddig sem szavaztak a fideszre.
És a számuk csak nő. Annyit kell csak tenni hogy egy táborba kell őket terelni.
Ha Magyarnak sikerül legyőzni a fidesz kamupártjait és a választás tétje az lesz hogy fidesz vagy tisza akkor a fidesz bukik.
Ezért az elkövetkező évben a fidesznek meg kell erősíteni a DK-t és a Mi hazánkat ha nem akar csúnya vereséget szenvedni.
Még rengetegen vannak
Elvileg az is a terv hogy ha nem sikerül a tisza 2/3, akkor is van remény
A propagandagépezetet szétverik, utána meg már menni fog a 2/3 is
A fideszes szavazók nagy része már 60-65 év feletti és láthatóan fogyóban vannak. Ezért is van női többség a fideszes szavazótáborban, mert 60 felett már a nők vannak többen. Bármennyi fideszes szavazó is van, 10 év alatt a fele lesz. A fiatalokat nehéz lesz megfogniuk, mert ők még frissek, fitten gondolkoznak és nem fogékonyak a fideszes agitációra. Mire ők lesznek 50-esek, 60-asok, amikor fogékonyak lesznek erre, akkor már csak a történelemkönyvekben lesz a fidesz.
Ez az arcátlan igazság. Semmi nem tart örökké, vagy túl sokáig, a fidesz sem. Szerencsére.
Jóllátod, mert ennél azért több van ebben.
A megjelölteken kívül nagyon sokan megjátsszák, hogy ők aztán nem Fideszesek, majd amikor választás van, akkor atombiztosan mégis rájuk szavaznak, aztán a választás utáni napokon mégis jön az óbégatás, hogy "Én? Én tuti nem szavaztam rájuk".
Hát akkor mégis ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!