Hogy lehet, hogy ennyire hirtelen rogyott meg a Fidesz?
Még június 9-én is úgy tűnt, hogy a különbség ledolgozása nem lesz könnyű a Tiszának, erre már novemberre a Tisza mögé kerültek és úgy tűnik nincs megállás a lejtőn a Fidesznek.
Elkezdett erodálódni az a legendás kemény mag is, amiről sokáig azt hittük, hogy megszólíthatatlan?
2.
ja, a konkurencia az belőle vált ki hasonlóak a módszerei.
Nem rogyott meg a fidesz.
Csak ti hiszitek el ugyanazt a mesét minden egyes választás előtt. Pont ugyanez ment 2020-2021-ben is meg 2016-2017-ben is és korábban is.
Tiszás vagyok, de én azért mértékkel vissza fogadtan örülök vagy ha jobban tetszik nem akarok előre inni a medve bőrére...
Először is a novemberi kutatások átlaga alapján a Fidesz 40%-on áll, a Tisza 39%-on. Ez 10% Tisza erősödés és 5% Fidesz gyengülés a júniusi EP választáshoz képest. Ebből kiindulva nagyon jól hangzik a 44-46%-os Tisza meg a 35-36%-os Fidesz, de szerintem nem igazán van ez így még sajnos...
Másodszor, hátra van a kampányidőszak, amikor is a Fidesz 2022-höz képest megint elkezd pénz szórni a népnek lásd. SZJA visszatérítés, extra nyugdíj prémium kifizetés...stb. akár mennyire nem tetszik, de az egyszerű népeket pénzzel lehet megvenni, és arra szavaznak, akiktől kaptak pénzt...tehát mindenki számoljon el 2025 végén és 2026 elején egy fokozatosan erősödő Fideszt kb. 5-7% körüli növekedéssel....! ezért lenne jó ha a Tisza legalább 34-35%-ra le tudná vinni legalább 2025-ben a Fidesz támogatottságát, hogy ha nőni is fog a Fidesz népszerűsége ne menjen 40% fölé.
Ez ma a politikai realitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!