Tényleg van baj a gyerekvédelembe vagy csak M. P reklámozza magát?
Figyelt kérdés
tegnap 21:55
2/10 anonim válasza:
Hehe, ebben az országban melyik közszolgáltatással NE lenne baj? 😁
3/10 anonim válasza:
Láttuk a képeken azt a mocskot ami ottvan ez nem propaganda, ez a szomorú valóság.
4/10 anonim válasza:
Ha a dollárjobboldali Fidesz azt mondja, hogy Magyarországon jó minden, akkor jó minden.
Különben jön a Fideszes Tyson a Meczner és kiüt mindenkit XD
5/10 anonim válasza:
Érdekes, korábban nem érdekelte. Pedig ugyanilyen szar volt.
6/10 Gál Gábor 2024 válasza:
Tényleg baj van a gyerekvédelembe és M. P ezzel reklámozza magát.
7/10 anonim válasza:
20 éve nagy a baj, csak senkit nem érdekel. Gyakorlatilag rosszabb helyre mennek sokszor a gyerekek,mint ahonnan kiemelik őket.
8/10 anonim válasza:
Ez az új ukáz rogántól, hogy azzal kell érvelni magyar Péter még mindig szar, mert korábban pont olyan szarokat gondolt,mint a fidesz?
Azért ezen gondolkozzatok még egy kört szerintem.
9/10 anonim válasza:
Rendőr voltam 2012-2019 közt, ezalatt többször jártam gyermekotthonban. Ugyan azokat láttam már akkor is, amik azokon a képeken voltak, amiket MP fotózott legelőször, ahova bejutott. Elhanyagoltak, és lepusztultak voltak a gyermekotthonok már akkor is, és ahogy látom azóta is sz*rik bele a Fidesz.
10/10 anonim válasza:
Minden a legnagyobb rendben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!