Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 97%-ban hazudik a Telex?

97%-ban hazudik a Telex?

Figyelt kérdés

Mármint ennek a cikknek a címében:

"November vége óta nem fizet az állam a gyógyszertáraknak a tb-támogatott gyógyszerek után"

[link]

(A cím alapján azt gondoltam, hogy nem fizet az állam a patikáknak, de a hírt elolvasva én úgy értem, hogy csak pár patikának nem fizetett időben: "a közforgalmi gyógyszertárak 3 százaléka még a november végi pénzt sem kapta meg". Azért ez nagyon nem ugyanaz, de lehet csak az én szövegértésem gyenge ma reggel.)

dec. 11. 09:09
A kérdező szavazást indított:
Igen. 👿
Nem. 😇
26 szavazat
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Aki a "Nem. 😇"-re szavazott, az miért gondolja úgy, hogy 97%-nál magasabb az arány? Vagy a ti hazugság mérőtők mennyit mutat, ha nem pont 97%-ot? 😄 Na jó, komolyra fordítva a dolgot: ez csak egy megtévesztő cikk, de máskor hiteles? Vagy ez a cikk is hiteles, csak én értettem félre? Esetleg tényleg hazug, de szent cél érdekében teszi? Valaki világosítson már fel, légyszi!
dec. 11. 09:15
 2/11 anonim ***** válasza:
82%

Legrosszabb esetben is clickbait, ferdítő a cím, de nem hamis.

Mint a te kérdésed címe és leíró része közötti ferdítés. Köszönjük az élő példát.

dec. 11. 09:17
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
97%? És ezt miből számolta ki? Matematikus ön?
dec. 11. 09:23
 4/11 A kérdező kommentje:
Jó tévét! 😂
dec. 11. 09:27
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Úgy érted Origó? Mert akkor nem. Az 99%-ban hazudik.
dec. 11. 09:36
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Ott van minden a cikkben, mit nem értesz azon? NEAK a hétfői tájékoztatásában még el is ismerte.
dec. 11. 09:45
 7/11 A kérdező kommentje:

Origót nem olvasok, fuj. De a Telex ne nézzen már engem Origo olvasónak...

Az egészségügyi rendszer hibáira vagyok a legérzékenyebb, egyből kattintok.

De gondolom ismeritek a farkast kiáltó juhász meséjét.*

Pár clickbait után már nem fogom elhinni a legfelháborítóbb címet sem.

(Legalábbis nem a Telexnek.)

* [link]

dec. 11. 09:50
 8/11 anonim ***** válasza:

Kérdező, te eddig barlangban éltél? Mivel gyakorlatilag már nincs nyomtatott sajtó, amiért fizetnek, MINDEN hírportál ebből él. Minél hangzatosabb címekkel rávenni az embert a kattintásra. Gyakorlott netező ezt màr tökéletesen tudja szűrni.

Ezen már csak az együgyű ember lepődik meg.

dec. 11. 09:55
 9/11 anonim ***** válasza:
92%

Minden oldalon clickbait címek vannak, mert a megjelenítések alapján jön a pénz. A tartalomnak sok esetben köze sincs a címhez.

Sajnos egyre jobban ebbe az irányba megy minden oldal.

dec. 11. 09:55
 10/11 anonim ***** válasza:
71%

Igen. Teljesen elmagyarpéteresedtek.

[link]

dec. 11. 10:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!