Lehet arról szavazni a Nemzeti Konzultáción, hogy ne legyen Gurcsán?
Figyelt kérdés
Mer ha igen, akkor gyorsan kitöltök kettőt is.
Nem akarom, hogy hazaárulók legyenek a zországba.
#Gurcsáni Fernc
dec. 10. 18:32
1/4 anonim válasza:
Nem tudtad kérdező hogy immár új sátán van?
A pártod szóvivője jelentette ki hogy az új főellenség Magyar Péter, hozzá képest Gyurcsány egy valóságos terézanya
Ezt nem én találtam ki, hanem Menczer Tomika, a habosszájú hős maga mondta nyilvánosan
Gyurcsány nyilván most már a barátotok aki veletek van (persze eddig is veletek volt csak nem tűnt ez fel)
2/4 A kérdező kommentje:
Menczer tamás egy hős és milliószor különb a ti büdösszájú petikéteknél, ugyanis a hazájáért ls az igaz ügyért harcol!
dec. 10. 19:11
3/4 anonim válasza:
"Menczer tamás egy hős és milliószor különb a ti büdösszájú petikéteknél, ugyanis a hazájáért ls az igaz ügyért harcol!"
Én mást írtam volna?
4/4 anonim válasza:
100x inkább Gyurcsány mint MP vagy fidesz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!