A 90-es években komolyabb volt a magyar politika?
Akik már akkor is szavaztak, foglalkoztak politikával - vagy csak ismerik azt a korszakot - mit tudnak mondani?
Én akkor gyerek voltam
Hogyne lett volna komolyabb! Nézz meg egy akkori parlamenti közvetítést, meg egy mostanit.
Horn, Kuncze, Boross, stb. komoly úriemberek voltak a mostani nevetséges paprikajancsikhoz képest. A stílus is más volt. Még a "leghangosabb" Torgyán is ezerszer vállalhatóbb volt, a mostaniak kis hülyegyerekeknek tűnnek hozzájuk képest. Ilyen bohóc Szíjjártók, meg fröcsögő Menczerek, pfff...
Hogyne lett volna komolyabb!
Megadták egymásnak a tiszteletet és sokszor gazdasági dolgokról vitatkoztak úgy hogy én is értettem. A mai politika pszichopata kretének vergődése. Ország szégyebe hogy ide jutottunk.
Régebben más volt. A 90-es években mindenki táncolt.
Apáink meg akartak nyúzni minket elevenen, mert bömbölt a magnó minden emeleten.
Rend volt mindig a fejembe
Pedig 10 forint nem volt a zsebembe. A 90-es évek tudod ilyen volt. Lehangolt, leláncolt, de varázsolt
De 2000 mindennel leszámolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!