Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A 90-es években komolyabb...

A 90-es években komolyabb volt a magyar politika?

Figyelt kérdés
Manapság egész bulváros színezete lett.
dec. 9. 19:22
A kérdező szavazást indított:
Igen, komolyabb volt.
Nem.
23 szavazat
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Akik már akkor is szavaztak, foglalkoztak politikával - vagy csak ismerik azt a korszakot - mit tudnak mondani?

Én akkor gyerek voltam

dec. 9. 19:24
 2/12 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
0%
Nem, csak naivabb.
dec. 9. 19:27
 3/12 A kérdező kommentje:
Ezt hogy érted?
dec. 9. 19:28
 4/12 anonim ***** válasza:
81%

Hogyne lett volna komolyabb! Nézz meg egy akkori parlamenti közvetítést, meg egy mostanit.

Horn, Kuncze, Boross, stb. komoly úriemberek voltak a mostani nevetséges paprikajancsikhoz képest. A stílus is más volt. Még a "leghangosabb" Torgyán is ezerszer vállalhatóbb volt, a mostaniak kis hülyegyerekeknek tűnnek hozzájuk képest. Ilyen bohóc Szíjjártók, meg fröcsögő Menczerek, pfff...

dec. 9. 19:32
 5/12 anonim ***** válasza:
84%
Összességében az.
dec. 9. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
89%

Hogyne lett volna komolyabb!

Megadták egymásnak a tiszteletet és sokszor gazdasági dolgokról vitatkoztak úgy hogy én is értettem. A mai politika pszichopata kretének vergődése. Ország szégyebe hogy ide jutottunk.

dec. 9. 19:37
 7/12 anonim ***** válasza:
86%
Akkor még nézhetőek voltak a parlamenti közvetítések, ott ha feltett egy ellenzéki egy kérdést, megpróbáltak rá válaszolni a kormány részéről, most gyakorlatilag semmire nem kapnak választ, teljesen másról kezdenek el hadovalni (elmúlt nyóc év. Gyúcsány, stb), cinikus stílusban.
dec. 9. 19:38
 8/12 anonim ***** válasza:
dec. 9. 19:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még volt politika, most csak hűbéres maffiarendszer van.
dec. 9. 19:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Régebben más volt. A 90-es években mindenki táncolt.

Apáink meg akartak nyúzni minket elevenen, mert bömbölt a magnó minden emeleten.

Rend volt mindig a fejembe

Pedig 10 forint nem volt a zsebembe. A 90-es évek tudod ilyen volt. Lehangolt, leláncolt, de varázsolt

De 2000 mindennel leszámolt.

dec. 9. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!