Ha a politikusokat összeköltöztetnénk a cigányokkal, akkor is igy nyilvánulnának meg, mint eddig bármikor cigány kérdésben?
Mi van kérdező, frusztrál, hogy nem mindenki gyűlöli csípőből a "nem magyar származású" honfitársait?
(Még mielőtt rázendítenél a "gyerelearózsadombról szabolcsba" című mulatós nótára, közlöm, hogy lakótelepen lakom, ahol a ház lakosságának kb. harmada cigány. Ja, és én nem vagyok az ;) )
első válaszoló a szokásos gyökér.
a többség nem a származás miatt utálja a cigókat. Azért mert 1-2 ember kijön velük, még nem definiálja felül a sok ezer ember rossz tapasztalatait. De tudom, biztos a magyarok a hülyék. a középkor óta.
Érdekes évtizedek óta én is velük "dolgozok" inkább csak dolgoznák,de kivétel nélkül lusta mint a dög, semmirekellők!
Szerintem inkább elsősorban az ilyen embereket kellene eltüntetni, mint az első, h jaj hát az én szomszédom tök normális szal ez azt jelenti h az összes az:D
Az h rajta kívül több száz embernek van tele a se*ggfej cigó szomszédjával a töke az nem számít:S
Szánalmas!
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 11-06 14:25
Igen de pl ha te mint ciganyt mondasz akkor egy egesz nepcsoportrol beszlesz ha magyarnak valod magad es valaki mond valamit a magyarokra az rad is vonatkoztatva van. Ha valaki valamit csinal annak van neve akkor is ha jot tesz akkor is ha rosszat tesz. Arrol pl te se tehetsz, hogy nem erted ezt meg. Ilyen alapon lehet te mori gyilkos, balastyai rem vagy csaladirto esetleg nepirto is. De hat te egybol felhaborodnal az ilyesmin.
Szoval nem az elso a gyoker hanem te gondolkodas modod
Provokátor igazán lecserélhetnéd a neved:
"cigányvagyokvállalom"
Továbbra is fenntartom, h te vagy a gyökér, hiszen a cigányokra nem elvétve jellemző az, amiért utálják őket, hanem tömegesen.
Te most úgy beszélsz, mintha a magyarok is ilyen arányban követnének el bűncselekményeket, mint a cigányok.
Meg érdekes Európa szerte baj van velük, mindenhonnan elzavarják őket,de tudom én vagyok a rasszista meg egész földrész, ők csak szerencsétlen áldozatok, akik nem is értik mi történik körülöttük.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!