Mi a véleményetek a 28. percben elhangzottakról? ✝️🤬🤜✋⁉️👩🏼🤝👨🏾👩🏽 🤝👨🏻👩🏾🤝👨🏿
tegnapelőtt 14:04
1/10 A kérdező kommentje:
Az utolsó emojik gyerekek akartak lenni, valamiért így jeleníti meg.
tegnapelőtt 14:05
2/10 anonim válasza:
Annyira méltatlan mindegyik részről ez a szájkarate. Menczer Tamás részéről is. Az a pláne, hogy pl van olyan település, ahova rendszeresen látogat, és halál normális, szó sem esik farokméregetésről, normálisan elbeszélget az ott élőkkel, jól érzi magát, segíti a település életét boldogulását.
Szóval még lehetne normális is. Mégis, lemennek az utolsó kocsmai diskurzus szintjére. Egyik kutya, másik eb....
Sajnálom, hogy eddig terjed a viselkedési normájuk.... :(
3/10 anonim válasza:
És igen, látom hogy ez most nem Menczer, csak mivel őt szapulja most Magyar Péter, azért írtam.
4/10 anonim válasza:
Ahogy a nagy vezérünk Viktor elvtárs is elmondta: Ne arra figyeljenek amit mondok, hanem arra amit csinálok.
Békepárti meg keresztény Hofi fetrengene a röhögéstől..
5/10 anonim válasza:
Csakhogy te is értsd, kérdező:🥳✡️🫂💅⛷️☃️🐹🍲🎳✂️📅🚻.
Nekem ez a véleményem róla.
6/10 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 15:34
8/10 A kérdező kommentje:
5-ös, nem tudtam megfejteni, kivéve a Dávid-csillagot, meg az ölelkezést, meg hogy egy férfi és egy nő kéz a kézben járnak. 🙂
tegnapelőtt 15:37
10/10 A kérdező kommentje:
tegnapelőtt 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!