Más nem lát hasonlóságot a Gyalog galopp c. film egy jelenete és Menczer Tamás között?
Olyan mintha arról lett volna szó mint a filmben:
"Kezdjük el csúfolni! Hátha úgy bedühödik hogy valami hibát követ el!
Én az utáljuk a Romaiakat és a Fidesz közt látok hasonlóságot. Elkezdik mondani a kocsmába, hogy a rómiakak milyen rosszak. Alig tettek valamit. Csatornahálózat kiépítése stb....rezsicsökkentés, családtámogatások, SZJA visszatérítés, IMF hitelek visszafizetése.
Itt van hasonlóság 👍🍊❤
1# miért nem az oktatással , egészségüggyel, MÁV-val, kőbe vésett alkotmánnyal, EU rekorder inflációval , folyamatosan növekvő adóterhekkel, amit a lakosság fizet?
Az áramár a vállalkozásokat tönkreteszi, magasabb mint EU ban. Család támogatás azontúl, h lakhatási válságot okozott miben segített ?
Remélem még 2026 előtt megbukik ez a hazug banda.
Miért jó az ún. "rezsicsökkentés"? Azért, mert a rizsabiztossal ráirattak egy számot a csekkre, hogy ennyivel fizetsz kevesebb, mint Gyurcsány.
Az emberek többségének, meg halvány, lila, lövése sincs arról, hogy mit jelent, pl a világpiaci ár, hogy, túlárazva veszi az állam a ruszkitól a gázt és az olajat, vagy, hogy az a szám, ami rá lett irva a csekkre, úgy hazugság, ahogy van. És senki sem szól rá.
Családtámogatások: Ha valamire támogatás van, akkor azt az ingatlant értékesíteni kívánók autonatikusan ráteszik az ingatlanárra. Semmi mást nem idéz elő mint még sokkal drágább ingatlanokat mindenki számára.
Szja visszetérítés és IMF hitelek visszafizetése mind kínai hitelekből történik. Csövörből vödörbe. Visszatérítenek szja t de az allamadósság folyamatosan nő, a termekek árai folyamatosan nőnek, a többség egyre szarabbul él. Amit osztogattak vissza is veszik.
Légyszi erre válaszolj mert nekem ez nem világos. Tehát ha a magyarok mindenhol a világban megállják a helyüket a diplomájukkal akkor az oktatás jó? Tényleg ennyire egyszerű lenne a képlet? Nem lehet hogy néhányaknak a rossz oktatás ellenére sikerült addig eljutni hogy diplomát szerezzenek? Továbbmegyek: Egészen addig amíg egyetlen diplomás magyar ember is megállja a helyét akár itthon akár külföldön akkor addig az oktatás igenis jó?
Miért érzem azt hogy ez így ebben a formában egy csúsztatás? Ha én szereztem pl diolomát az azt jelenti hogy egyébként álltalános iskokában engem jól oktattak vagy azt hogy az egyébként csapnivaló oktatás ellenére mégis sikerült vinnem valamire de ha jobb lenne az oktatás akkor ez még sokkal sokkal több embernek adatna meg??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!