Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer Tamás itt magyarázza...

Menczer Tamás itt magyarázza el, miért is mondta el a magáét Magyar Péternek. Igaza volt?

Figyelt kérdés

Elég ebből a gátlástalan hazudozóból! Oda kell állni elé, és meg kell állítani - mondta a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában Magyar Péterről.

Menczer Tamás a Tisza Párt elnökével való vitája kapcsán kijelentette: azért találkozott az ellenzéki politikussal, hogy Magyar Péter "megkapja végre azt, amit érdemel." Szavai szerint Magyar Péter behozott a politikába egy új, agresszív, mindent lesöprő buldózerstílust. Ehhez a stílushoz olyan agresszív elemek tartoznak, mint a felesége lehallgatása, a családja tönkretétele, mindenki lenézése, becsmérlése, "büdös szájúzása", "agyhalottozása", nácikat idéző mondatok, diszkóban dorbézolás vagy éppen telefonlopás - magyarázta.

Menczer Tamás úgy fogalmazott: nem volt más választása, mint hogy lemenjen Magyar Péter szintjére, és megállítsa őt. "Ezt tettem" - rögzítette, megjegyezve: azért ment "egy bizonyos szint alá", mert "itt egy politikai harc van." A közösségemről van szó, a hazámról van szó. Ha egy politikai harcban a közösség védelme érdekében nekem le kell mennem az ellenfél szintjére, akkor lemegyek. Az ellenfelet megállítom és legyőzöm, a közösségemet pedig megvédem - mondta a kommunikációs igazgató, aki leszögezte: Orbán Viktor Manfred Webertől és Ursula von der Leyentől védi Magyarországot, akik a "szuverenista, magyar érdeket védő kormányt meg akarják buktatni." "Ezt a Weber-csicska Brüsszel Pétert meg elintézem én itt" - mondta. "Hadd rettegjen csak, hogy mikor és hol jelenek meg" - fűzte hozzá.

dec. 8. 14:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
51%

"Udvariasan odamegy hozzá Menczer Tamás"

Magyar Péter kezet nyújtott, Menczer Tamás viszont nem rázott kezet, inkább "már remeg a kezed" beszólást hajtott végre. Ebben mi az udvarias? Aztán személyesen Magyar Péter családját veszi a szájára, amihez aztán k*rvára semmi köze nincs. Magyar Péter ezidő alatt egyszer sem kötött belé, sőt, fenntartotta az Önözést, míg Menczer folyamatosan tegezett.

Tudom, hogy csak trollkodsz, vagy legalábbis remélem, hogy trollkodsz, mert ha nem, akkor jó előre sajnálom a környezetedben élőket, hogy egy ilyen emberrel kell egy levegőt szívniuk.

tegnap 19:58
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Én sajnállak téged is, meg az anyukádat, apukádat is, hogy ilyen gyerekük lett. IQ olyan 12 lehet.
tegnap 21:20
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 az a probléma, hogy tényekkel vitatkozol.
tegnap 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!