Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán Viktor úgy járkálhat...

Orbán Viktor úgy járkálhat szabadon az Ep parlamentbe, hogy nyilvánvalóan orosz kém tartótisztjeitől kapja az instrukciókat hogy mit csináljon. Ennél hova akartok még nagyobb szuverenitást?

Figyelt kérdés
dec. 8. 11:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
18%

Miért nem veszed be a gyógyszereidet inkább?

Amúgy ezek az "orosz kém tartótisztek" most is ott vannak veled a szobában?

Sosem értettem miért engednek ilyen súlyos mentális beteg embereket számítógépet meg internetet használni.

dec. 8. 11:44
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Ezért lép fel így az eu Mo val szemben.

Mert mára mindenki számára egyértelmű tény, hogy ov orosz ügynök.

Egy szégyene Magyarországnak és minden 56os magyarnak.

Elfogadhatatlan minden magyar embernek, hogy a kormány nyíltan orosz támogató hazaáruló,európa ellenes

dec. 8. 11:44
 3/12 anonim ***** válasza:
14%
#2 Te is beszéled a hülyeséget? Miért?? Ennyire fájdalmas beismerned, hogy akiket támogattál azok alkalmatlanok, hazudtak neked és most pont az történik amit Orbánék 3 éve mondanak: az ukránok nem tudnak nyerni?
dec. 8. 11:48
 4/12 anonim ***** válasza:
76%
#1: Vicces dolog fideszesként másokat mentális betegnek hívni.
dec. 8. 11:52
 5/12 A kérdező kommentje:

"Amúgy ezek az "orosz kém tartótisztek" most is ott vannak veled a szobában?"

Ezzel a szöveggel én kezdtem el annó cukkolni a fidesztálibokat, de látom ezt is sikerült ellopni...

dec. 8. 12:03
 6/12 A kérdező kommentje:

Amúgy a magyar katonák miért vannak Csádban, ha nem azért hogy ott orosz parancsra az orosz érdekeket védjék?

Mert az ugye te sem gondolod komolyan hogy Orbán azért küld oda katonának, hogy a Csádból európába való migrációt csökkentse, ami kb az illegális migránsoknak valami elenyésző 0,00...%-a.

dec. 8. 12:04
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Fordító a fideszes szuverenitáshoz...

Ti nem szólhattok bele semmibe amit én csinálok, én viszont beleszólhatok mindenbe amit ti csináltok.

Paródia amit a Fidesz művel, és hazaárulás is, magyar ellenes is.

Mindez csak és kizárólag azért, hogy ov számonkérhetetlen maradjon és urizálva, szolgák közt gebedhesden meg a ge cibe 60 pusztán a köcs ög.

dec. 8. 12:10
 8/12 anonim ***** válasza:
32%

Orbán Viktor nem “orosz ügynök”.

Egy ilyen állításhoz bizonyíték is kellene, azonban az nincs.

A valóság ez:

Orbán és legközelebbi szövetségese Trump képviselik egyedül a hagyományos értékeket a világban!

dec. 8. 12:23
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Csak orosz kém? Kínai kém is, meg elit kommandós, meg titkos ügynök, meg szabadkőműves, meg illuminátus. Ráadásul ez még mind csak látszat és félre vezetés, hisz igazából a háttérben földönkívüli intelligens idegen lényekkel szövetkezett és a célja, hogy a Föld bolygót az ő kezükre játsza. Nem csak haza áruló, hanem az emberiség árulója is.
dec. 8. 12:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Da!
dec. 8. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!