Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek miért vagytok...

Fideszesek miért vagytok migránspártiak?

Figyelt kérdés

Miért támogatjátok az államilag telepített legális migrációt?

Miért akarjátok migránsok sok tízezreit telepíteni magyar városainkba?

Nektek nem fontos a mi békénk?

dec. 8. 10:03
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
25%

Én azért vagyok "migránspárti", mert különbséget tudok tenni a letelepedési kötvénnyel jövő milliárdosok, a vendégmunkások és azok között akik illegálisan lépik át a határt.

Az első kettő pénzt jelent az államnak (az állampolgároknak), az utolsó meg bármennyire is az ellenkezőjét próbálják egyes liberálisok eladni pénzbe kerül az államnak (az állampolgároknak).

dec. 8. 10:08
 2/27 anonim ***** válasza:
31%
én még emlékszem, hogyan nyüszített a teljes baloldal amikor arra az egyszerű kérdésre kellett válaszolni : a magyar országgyűlés döntehesse el, hogy kit engedünk be és kit nem
dec. 8. 10:12
 3/27 anonim ***** válasza:
89%
Mer olcsón van munkaerő
dec. 8. 10:13
 4/27 anonim ***** válasza:
60%
Mert ha A PÁRT mondja, akkor az nekem jó!
dec. 8. 10:25
 5/27 anonim ***** válasza:
41%
Mielőtt még megválaszolnám ezt a kérdés, van itt egy régóta megválaszolatlan kérdés felétek: ti "ellenzékiek" miért támogatjátok a korlátok nélküli illegális migrációt? És ha az illegális migrációt támogatjátok, akkor a kevesebb veszéllyel járó legálist miért nem?
dec. 8. 10:33
 6/27 anonim ***** válasza:
16%
Az ilyen kérdéseknél látszik, hogy a hülyeség tényleg végtelen. Lassan egy évtizede megy az illegális migráció ellen a küzdelem, de még ennyi idő alatt sem volt képes megérteni, hogy a legális és illegális migráció között pont az a különbség, mint az általa behívott vendég és a lakásába erőszakkal behatoló betörő között.
dec. 8. 11:15
 7/27 A kérdező kommentje:

"És ha az illegális migrációt támogatjátok, akkor a kevesebb veszéllyel járó legálist miért nem?"

Ellenzéki vagyok és elutasítok mindenféle migrációt, a legálist ugyanúgy mint az illegálist, mert nincs rá szükség és ugyanúgy problémákat fog okozni mindkettő.

Csakis az ukrajnai menekültek befogadását tudom elfogadni szomszéd-szolidaritási elvekből

"a legális és illegális migráció között pont az a különbség, mint az általa behívott vendég és a lakásába erőszakkal behatoló betörő között."

Számomra a legális migránsok kéretlen vendégek, akiknek ugyanannyi keresnivalójuk van itt mint az illegálisoknak, haza kell őket küldeni, be sem szabad őket hívni

Csakis az EU-n belüli és az ukrán migrációt támogathatjuk, a többieknek semmi keresnivalójuk nem lehet itt

dec. 8. 11:32
 8/27 anonim ***** válasza:
41%

#5 csak az ostoba fideszeseknek etették be azt, hogy az ellenzék támogatja a migrációt. Valójában nem támogatják a migrációt.

"Legális"-nak nevezett, és illegális között nincs különbség, nem jár kevesebb veszéllyel, főleg úgy, hogy látjuk kik kategorizálják így vagy úgy (kormány), és hogy a biztonság nem tényező... lásd pl gaith pharaon, a "legális" migráns ;)

Magyarországon a "legális"-nak nevezett migráció fosztogatás alapú, vagy a magyar lakosság kiszorításával jár (lásd kínai migráció).

dec. 8. 11:52
 9/27 anonim ***** válasza:
34%

"ti "ellenzékiek" miért támogatjátok a korlátok nélküli illegális migrációt?"

Mi ellenzékiek nem támogatjuk a migráció semmilyen formáját, csak tipikus Fideszes ferdítés, hogy ha valamit jogosan kritizálunk akkor mi biztos rosszabbat akarunk.

dec. 8. 13:27
 10/27 anonim ***** válasza:
30%

hagyjuk már, felsorakoztatok már egyszer a brüsszeli liberális fősodrat mellett és egyértelműen kiálltatok amellett, hogy bárki beszökhet európába a zöldhatáron

mert ugye szerintetek egyetlen ember sem illegális

dec. 8. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!