Fideszesek miért vagytok migránspártiak?
Miért támogatjátok az államilag telepített legális migrációt?
Miért akarjátok migránsok sok tízezreit telepíteni magyar városainkba?
Nektek nem fontos a mi békénk?
Én azért vagyok "migránspárti", mert különbséget tudok tenni a letelepedési kötvénnyel jövő milliárdosok, a vendégmunkások és azok között akik illegálisan lépik át a határt.
Az első kettő pénzt jelent az államnak (az állampolgároknak), az utolsó meg bármennyire is az ellenkezőjét próbálják egyes liberálisok eladni pénzbe kerül az államnak (az állampolgároknak).
"És ha az illegális migrációt támogatjátok, akkor a kevesebb veszéllyel járó legálist miért nem?"
Ellenzéki vagyok és elutasítok mindenféle migrációt, a legálist ugyanúgy mint az illegálist, mert nincs rá szükség és ugyanúgy problémákat fog okozni mindkettő.
Csakis az ukrajnai menekültek befogadását tudom elfogadni szomszéd-szolidaritási elvekből
"a legális és illegális migráció között pont az a különbség, mint az általa behívott vendég és a lakásába erőszakkal behatoló betörő között."
Számomra a legális migránsok kéretlen vendégek, akiknek ugyanannyi keresnivalójuk van itt mint az illegálisoknak, haza kell őket küldeni, be sem szabad őket hívni
Csakis az EU-n belüli és az ukrán migrációt támogathatjuk, a többieknek semmi keresnivalójuk nem lehet itt
#5 csak az ostoba fideszeseknek etették be azt, hogy az ellenzék támogatja a migrációt. Valójában nem támogatják a migrációt.
"Legális"-nak nevezett, és illegális között nincs különbség, nem jár kevesebb veszéllyel, főleg úgy, hogy látjuk kik kategorizálják így vagy úgy (kormány), és hogy a biztonság nem tényező... lásd pl gaith pharaon, a "legális" migráns ;)
Magyarországon a "legális"-nak nevezett migráció fosztogatás alapú, vagy a magyar lakosság kiszorításával jár (lásd kínai migráció).
"ti "ellenzékiek" miért támogatjátok a korlátok nélküli illegális migrációt?"
Mi ellenzékiek nem támogatjuk a migráció semmilyen formáját, csak tipikus Fideszes ferdítés, hogy ha valamit jogosan kritizálunk akkor mi biztos rosszabbat akarunk.
hagyjuk már, felsorakoztatok már egyszer a brüsszeli liberális fősodrat mellett és egyértelműen kiálltatok amellett, hogy bárki beszökhet európába a zöldhatáron
mert ugye szerintetek egyetlen ember sem illegális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!