Az RT és a Sputnik elérhető Magyarországon, vagy ott ahol épp vagy?
Figyelt kérdés
dec. 7. 22:29
1/18 A kérdező kommentje:
Nekem mindkettő elérhető (Svájc)
dec. 7. 22:31
3/18 A kérdező kommentje:
De hogy néz ki? Nem is dobja ki vagy csak ha rákattintasz kiírja, hogy nem elérhető az oldal? Vagy mi?
Ezek után nem csoda Magyarországot diktatúrának nevezni, ha már letiltja az ellenkező véleményeket.
Nekem ezt mutatja:
Pont most csináltam.
Úgy tűnik szólásszabadság terén Svájc megelőzi Magyarországot.
dec. 7. 22:38
4/18 anonim válasza:
"Ezek után nem csoda Magyarországot diktatúrának nevezni, ha már letiltja az ellenkező véleményeket."
Hö? :D Ez valami fejlettnyugati fszság, nem a magyar kormány találmánya. :D
5/18 A kérdező kommentje:
Atyaúristen, ezt nem tudtam. Tehát akkor az EU teljes területén nincs?
Akkor végülis ennyit a nagy szólásszabadságáról az eu-nak.
dec. 7. 22:58
7/18 anonim válasza:
EU, USA, több tech platformon is tiltva van (YouTube pl). Alapvetően nem is lenne ezzel baj, hogy így büntetjük a szuverén államot megtámadó országot, de engem az dühít fel rettenetesen, hogy ilysmi nyilván nem lenne ha pl a fassssszopó USA csinálná ugyanezt.
9/18 anonim válasza:
Ha a használt böngészővel nem megy akkor töltsd le a tor böngészőt. Abban egy kis ügyeskedéssel be tudod állítani hogy most éppen oroszországban vagy és máris megy minden.
10/18 anonim válasza:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!