Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balti államok már tényleg...

A balti államok már tényleg skandináv színvonalon élnek? Az biztos, hogy Magyarországnál 100x élhetőbb helyek!

Figyelt kérdés

dec. 7. 21:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
40%

9#

A HDI-nek semmi köze a gazdasághoz.A GDP számít.

dec. 8. 10:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Akkor ez is csak egy balliberális agymosás volt. Gratulálok nekik!
dec. 8. 10:34
 13/15 anonim ***** válasza:
66%
Agymosást Rogánék végeznek.Szerencsére egyre hatástalanabbul.
dec. 8. 12:34
 14/15 anonim ***** válasza:

"Akkor mért nem költözöl oda?" Tipikus.... Nem szereted a krumplistésztát?-Egyél szart! Kb ilyen ez a válasz"

De ha azt mondod, hogy a csirkepörkölt jobb, akkor felmerül a kérdés, hogy miért nem azt eszel?

Persze mondhatod, hogy kérdező csak tényt közölt, de mi értelme volt, azon kívül, hogy megpróbálta elérni, hogy rosszabbul érezzük magunkat? Ezek a "kérdések" nem ténymegállapítások, csak sima politikai heccek.

Emiatt sokan, én is, az ilyen kérdésekre kapásból mondjuk, hogy "költözz oda".

ma 09:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Ezt igazából én sem értem. Vinnyognak meg sírnak sokan, hogy Románia meg Bulgária milyen gazdag ország, meg hogy jajj de milyen jó nyugaton, de a végén érdekes módon mind Magyarországon maradnak. Ha annyira rossz Magyarországon, akkor miért maradnak mind ott?

Személy szerint én már évek óta leléptem Magyarországról, azóta is csak néha látogatóba szoktam évi egy-két alkalommal Magyarországra jönni. Nekem történetesen ténylegesen is rossz volt, de mégsem libbantam meg. A libbantaknak meg ezek szerint annyira mégsem rossz ha nagyrészük mind Budapestet választja. Ahogyan kint is azt látom, hogy a magyarországiak nagy része pár év után visszaköltözik. De ha annyira rossz Magyarországon, akkor miért költöznek vissza?

Koszovóit, szerbet, arabokat, afrikaiakat stb én soha nem láttam, hogy valaha is visszaköltöznének, tehát ott tényleg rossz. De ha Magyarország annyira rossz, akkor miért nem marad a többség tartósan véglegesen kint?

ma 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!