Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ki tartasz a legmegfelelőbb...

Ki tartasz a legmegfelelőbb embernek a miniszterelnöki tisztség betöltésére? Szerinted ki lenne a legalkalmasabb személy?

Figyelt kérdés

dec. 7. 02:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Őszintén, szerintem az a miniszterelnök akit ez az ország tényleg megérdemelne, valahol kint mosogathat jelenleg Londonban.

Van egy Magyar Péter, vele kell beérnünk,ha el akarjuk zavarni Orbánt és a fideszt.

dec. 7. 07:43
 12/18 anonim ***** válasza:
18%

Tényleg senki nem írja Magyar Pétert?

Hogy lesz ez így, srácok? Én nem értek egyet azzal, hogy Magyar Péter alkalmas egy ország elvezetésére, azonban a Fideszről megfogalmazott kritikák egy részét teljesen jogosnak tartom, de ha ti sem vélitek alkalmasnak, hisz itt a hozzászólók zöme Tiszás, ha ti sem, akkor ebből mi lesz? Én azt hittem, hogy ti hisztek Magyar Péter alkalmasságában.

Srácok, attól, hogy leváltjuk az Orbán kormányt még nem lesz jobb a helyzet. Jobb egy jobb kormánnyal tud lenni. Vagy az van, hogy első körben váltsuk le bárkire? Mert ha az van, akkor utána mi lesz? Akkor itt lesz legalább 4 évig egy totálisan alkalmatlan (mondhatnám, hogy csapat, brigád, team, bármi, de Péter ebben egyedül van, úgyhogy...) politikus, miniszterelnök? Mit csinálunk abban a 4 évben? Várjuk, hogy feldugja a fejét egy alkalmas és akkor tüntetés, és leváltás? Komolyan érdekel, mi a koncepció? Van egyáltalán?

dec. 7. 08:36
 13/18 anonim ***** válasza:
28%
Orbán Viktor természetesen.
dec. 7. 09:38
 14/18 anonim ***** válasza:
A macskámat.
dec. 9. 08:50
 15/18 A kérdező kommentje:
#14 emberről szólt a kérdés és nem állatról. Vagy a macskád egy ember?
dec. 9. 10:48
 16/18 anonim ***** válasza:

Ki volt az a svéd politikus, aki közpénzből vett egy tábla csokit? És ezért lemondott.

Őt importálhatnánk

dec. 12. 18:26
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 jó kérdés, erről még nem hallottam. De ez vetekszik azzal a japán vasút vezérigazgatójával aki azért mondott le mert 1 perc késést produkált a japán vasúttársaság.
dec. 12. 18:42
 18/18 anonim ***** válasza:
dec. 12. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!