Koalíciót kötne bármely párt a Fidesszel, hogy ne a Tisza kerüljön többségbe?
Figyelt kérdés
dec. 7. 00:44
A kérdező szavazást indított:
Nem, senki, soha.
Akadna adott esetben olyan párt.
28 szavazat
1/15 anonim válasza:
ha tényleg komoly gondban lenne a fidesz, a mihazánkosok valószínűleg átszavaznának a fideszre
2/15 anonim válasza:
A Fidesz már előkészít egy esetleges koalíciót, ha nagyon szorult lenne a helyzet, ugyanis a DK-nak kampányol. Lázár János és Arató Gergely közös videót csináltak a Kökinél.
3/15 anonim válasza:
Rossz ötlet, mert ez Magyar Péter igazolná elsöprő erővel.
"Ez egy brancs"
4/15 anonim válasza:
Szerintem bármelyik, mert ők is látják, hogy Magyar Péter egy őrült, akit mindenképp távol kell tartani a hatalomtól.
5/15 anonim válasza:
Hogyne, a mihasznák is meg gyurcsótány is. Egy brancs. Én ezt sok éve megmondtam. MP is kérdőjeles számomra... hisz onnan jött. A barátait lecsukná? Ungár petya is kiderül lassan, hogy végig a fidesz szatelitje volt...
6/15 anonim válasza:
Nincs szüksége koalícióra. Ha vesztésre áll, csal mint mindig.
7/15 Dongaben válasza:
MHM biztosan NEM lép koalícióra a FIDESZ-el. Azzal elveszítené a szavazót, és úgy járna, mint a JOBBIK…
8/15 anonim válasza:
Persze. A jelenlegi kispártok egy jó részét a fidesz hozta létre.
Ez nem összeesküvés-elmélet, pusztán egy politikai fogás. Létrehoznak látszólag ellenzéki pártokat, amik egyébként valódi ellenzéki politikát nem folytatnak, néha 1-2 dologért kicsit látványosabb hőbörögnek, hogy az ellenzékiség látszata meglegyen. És ha szükséges ezekkel lehet koalíciót kötni.
9/15 anonim válasza:
Szerintem ezt csak a végső esetben. Annyi lehetőség áll még előttük. pl módosítják a választási törvényt. Bebörtönöheik Magyar Pétert. Választási jogot adhatnak a kínai vendégmunkasónak. Létre hoznak határon túli szavazóköröket. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!