Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyivel fog növekedni?

Mennyivel fog növekedni?

Figyelt kérdés

Miután a Tisza megnyeri a választásokat mennyivel fog nőni a rezsiszámla?

Tudjuk (megszavazták) hogy eltörlik teljes egészében Weber parancsára rezsicsökkentést. Persze nagyobb baj a migránsok tömeges betelepítése (szerintem).

Például a jelenlegi 38 forintos villany kilowatt ára hirtelen akár 200 forint felé is ugorhat (EU-s átlag)? Vagy a távfűtés akár ötszöröse is lehet a jelenleginél?

dec. 6. 15:32
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Őszintén nem mindegy? Huzzon el a maffiakormány és kész. Nekem ez a lényeg.
dec. 6. 15:32
 2/24 A kérdező kommentje:

1-

És legyen helyette egy új maffiakormány?

dec. 6. 15:36
 3/24 anonim ***** válasza:
88%
Igen, ők már eleget loptak. Adjuk meg az esély másnak is
dec. 6. 15:38
 4/24 A kérdező kommentje:

Vagy egy baliberális bábkormány amelyik mindent teljesít amit kérnek tőle?

Például - migránstáborok!

dec. 6. 15:38
 5/24 anonim ***** válasza:
65%
Ezt úgy mondod mintha a fidesz nem a beszedett adót osztaná vissza. Ha volt pénz eddig krumplira akkor lesz ezután is. És még több is.
dec. 6. 15:39
 6/24 anonim ***** válasza:
86%
Kínai hitelből lesz az a krumpli...
dec. 6. 15:40
 7/24 anonim ***** válasza:
93%

#4 (#15:38)

Most is televagyunk migránstáborokkal. Mert az akksigyárakban már más nem tud dolgozni.

dec. 6. 15:41
 8/24 anonim ***** válasza:
90%

A "rezsicsökkentett" rezsi ára ma már magasabb mint a valódi piaci ár, ergo a kormány hazudva nyerészkedik a magyarokon. A magyar vállalatok meg Európa legmagasabb rezsi árait fizetik.

Szóval ez hazugság.

A forint árfolyama meg élő példa a magyar kormány alkalmatlanságáról.

A migránsokrol annyit, hogy Döbrögi hazudott, mivel saját mega telepített be rengeteg migránst a magyar termőföldekre felhúzott kínai akkugyárba!

dec. 6. 15:41
 9/24 anonim ***** válasza:
86%
Látom a félrevezetés, a propaganda, a hazudozás, a megfélelmítés célba ért a kérdezőnél.
dec. 6. 15:53
 10/24 anonim ***** válasza:
88%
Egyrészt, mindenképp kifizettetik veled. Tudod, vállalkozásoknak igen magas a rezsije. Ezért amit gyártanak, készítenek, abba beleépítik ezt és te ezen áttételen, dalolva kifizeted a magas rezsidet. Másik én és sokan, nem is kapunk rezsitámogatást. Ennek örömére, én az ÁFA-t a környező országoknak fizetem. Még az ukránok is jobban megérdemlik, mint a mi kormányunk.
dec. 6. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!