Mit szóltok hozzá, hogy Orbán kipártolta menczer kocsmai viselkedését?
Figyelt kérdés
Meg mélyebbre süllyed az állampárt?dec. 6. 13:03
2/8 anonim válasza:
Menczer "Veszett Kutya" Tannen lesz a követendő példa.
3/8 anonim válasza:
Nem Mici döntött. Innen lehet tudni, hogy ráküldték, utasítására ment oda, megegyeztek erről a boszorkány konyhában. "Gyurcsány Ferenc az igazmondó juhász."🤭
4/8 anonim válasza:
Mit jelent, hogy "kipártolta"? Amúgy nem hiszem, hogy elítélte volna, szerintem ez így volt kitalálva.
6/8 anonim válasza:
Azt szólom hozzá, hogy a bizalmam tulajdonképpen végleg elvesztette. Én bár nem voltam soha fideszes, de alapvetően szimpatizáltam Orbánnal, mert a személyisége megnyerő volt számomra.
De azzal, hogy jóvágyhagyta Menczer viselkedését, egy olyan lapot húzott, amivel már semmiképp sem tudok azonosulni. Neki, mint felelős miniszterelnöknek, azt kellett volna nyilatkoznia, hogy teljesen elhatárolódok ettől a stílustól, aminek a keresztény elveket képviselő Fideszben nincs helye.
De jóváhagyta, ezzel csalódtam benne.
7/8 anonim válasza:
Ez már lassan orosz meg észak-koreai szint, hogy megfélelmítjük azt aki nem ért egyet a főnivel. A következő szint mi lesz? Hogy kajak elkezdenek kiesegetni az ellenzékiek az ablakokon?
8/8 anonim válasza:
Orbán ezzel már a hívek alá is adja a lovat, hogy a pártérdekért legitim törni-zúzni-fenyegetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!