Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz minden bukott pedopap...

A fidesz minden bukott pedopapot kitüntetett, vagy "keblére ölelt"?

Figyelt kérdés
Nem gáz ez a híveknek, hogy a fidesz körül több a meleg, pedofil, gyerekbántalmazó, (házasságon kívüli gyerekes?), mint a tisztességes ember? Nem számít, hogy értelmes ember szemében már a fidesz szavazó is pedofilsimogató? Soha nem fogják észre venni? Tényleg csak akkor lesz változás, ha a vén komcsik elpatkolnak? Esetleg ha a szavazóbázisuk (nyugdíjasok) kikopnak...
dec. 6. 06:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
3%
A Fidesznek többezer tagja van. Sorolj fel tíz pedofilt homokost a Fideszből.
dec. 6. 06:07
 2/13 anonim ***** válasza:
3%
Ugye, hogy nem tudsz.
dec. 6. 06:50
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem csak megvezették őket.
dec. 6. 06:51
 4/13 anonim ***** válasza:
89%
#1 Egy pedofil is sok, nem hogy tíz. De szuper, hogy te ezt ilyen elnézően kezeled a fidesznek.
dec. 6. 06:54
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Ezért hívják őket pedofidesznek.
dec. 6. 07:19
 6/13 anonim ***** válasza:
14%
Egy is sok, nem még tíz. Ez igaz is lenne, de egy miatt pedózni többmillió választót enyhén bizarr. A másik oldalon épp most borul a bili. Lakatos Márk, stb. Amiatt érdekes nem óbégattok.
dec. 6. 08:08
 7/13 anonim ***** válasza:
69%
Kik akik konkrétan pedofilok voltak?
dec. 6. 08:20
 8/13 anonim ***** válasza:
54%

Zsák a foltját, ahogy mondani szokás.

"Nem gáz ez a híveknek"

Mármint a keresztény híveknek, vagy a fidesz híveknek? Az utóbbit nem tudom, gondolom róluk lepered. De mint katolikus írom, nekem személy szerint nem gáz: messziről lerí egy papról, hogy valóban lelki ember-e vagy csak egy pártkatona. Messziről kerülöm az olyat, akinél az evangéliumot felülírja a fideszes pártetika.

dec. 6. 08:23
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

#6 Nem a választók vannak pedózva, hanem a fidesz. Lakatos Márkról pedig még nincs bírósági ítélet, míg fidesz oldalról volt Kaléta és K. Endre esetében is. Továbbá amiket én eddig olvastam baloldali posztokat, mindenki azt írta, hogy ha bebizonyosodik Lakatos bűnössége, akkor elhatárolódnak tőle és a törvény szigora sújtson le rá.

Míg fidesz oldalról mit láttunk? Hogy van bírósági ítélet, már bebizonyosodott a bűnösség(!!!), mégis a pedofilmosdató kegyelmet kap, Kalétát kimenekítik hogy egy nevetséges pénzbüntetéssel megússza, a kegyelmi botrány idején pedig öröm volt nézni, ahogy a fidesz hívők is rákezdtek a pedofilmosdató mantrára. Olvasd csak vissza az akkori hozzászólásokat itt gyakorin. Hirtelen nem is volt olyan nagy bűn a fidesz hívek számára a pedofília.

Így már érted a különbséget?

dec. 6. 08:26
 10/13 anonim ***** válasza:

"A másik oldalon épp most borul a bili. Lakatos Márk, stb."

Minden pedofil eset borzalmas, különösen az áldozatok oldaláról nézve. De szerintem morálisab jóval mélyebb, ha egy gyermekotthon igazgatója, egy pap, egy tanár, egy gyerekorvos, vagy akár magas diplomáciai beosztásban levő ember követ el ilyesmit, mint egy amúgy sem az erkölcsös életviteléről híres bortányceleb.

Az előbbiek olyan hivatást végeznek, ahol felelőssek másokért - akár gyakran kiskorúakért - míg egy celebtől többet úgysem várunk.

dec. 6. 08:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!