Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha "Előre megyünk, nem hátra!"...

Ha "Előre megyünk, nem hátra!" a jelszó, akkor miért nem haladunk egyről a kettőre?

Figyelt kérdés
Egy helyben toporog az ország már évek óta, GDP növekedés nincs, beruházások nincsenek, utóbb már a fenntartásra sincs pénz, nemhogy fejlődésre. Hogy megyünk így előre? Miért csak egy helyben toporgunk? Miért mondjuk, hogy előre megyünk, mikor egy tapodtat sem jutunk előrébb?

#FIDESZ #ország #Előre megyünk, nem hátra!
dec. 6. 01:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
90%
Oh, beruházások nagyon is vannak, de amire megy az vagy csődbe megy, vagy csak szimplán rossz helyre megy. Azokat a kis minimális növekedéseket egy infláció elnyeli analfabéták mellett évtizedekre.
dec. 6. 01:27
 2/12 anonim ***** válasza:
86%
Azért mert orbán fordítva üll a lovon és azthiszi hogy előremegy de közbe nem előre megy hanem hátra. :))))
dec. 6. 01:33
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert vannak buktatók, pld Putyin.
dec. 6. 04:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó e kérdés:).

Viktorta egyfajta álomvilágban él már évek óta, amit a zemberek bevesznek neki. Ha nem így lenne, akkor már felszólaltak volna, nem küldözgetik vissza a Nemzeti Kanzultációt, egy pártrendezvényükön sem jellennének meg, se a Békameneten sem...

dec. 6. 06:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert Orbán és háreme egyről a kétszáznyolcvannégyre akar jutni csak ehhez feláldozzák hogy a nép ne tudjon egyről a kettőre jutni.
dec. 6. 07:20
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert háttal állnak és nekik hátrafelé van az előre.
dec. 6. 09:17
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem is kap minden vejkó turai kastélyt az apóstól az biztos. Ő előre megy. Mi meg nem megyünk előre.
dec. 6. 17:55
 8/12 anonim ***** válasza:
Én haladok!
dec. 6. 19:26
 9/12 anonim ***** válasza:
8-as,csak nem tiborcz istvánhoz van szerencsém?
dec. 6. 19:29
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem nem. Sima dolgozó ember vagyok családdal! Jól élünk. Tudom, hogy nehéz ezt feldolgozni de még a NER-hez sincs közöm 😃👊. Sőt.. jobban élek mint 2010 előtt!

TISZA-s vagyok. Most aztán jól össze zavartalak mi?

dec. 6. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!