Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péternek igaza volt...

Magyar Péternek igaza volt Menczer-el szemben?

dec. 5. 17:23
A kérdező szavazást indított:
Igaza volt, és jól tette, hogy így beszélt, megérdemelte Menczer!
Igaza volt, de nem beszélhet így egy jövőbeli miniszterelnök!
Igaza volt, de a stílusa nem tetszett, viszont érthető, a Fideszesek megérdemli, hogy így bánjanak velük!
Nem volt igaza, ő egy hazaáruló!
22 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
74%
Az az ökör Menczer senkit nem hagyott szóhoz jutni, csak nyomatta, amire utasították. Amúgy tisztelet Magyarnak, amiért ilyen higgadtan tűrte, nálam azért lefejelés jár, ha valaki beleáll az arcomba és ordít.
dec. 5. 17:28
 2/7 anonim ***** válasza:
26%

#1 Aha. Bezzeg Petikéd maga a nyugodt párbeszéd, ugye?

Azt kapta most végre vissza amit másokkal szemben művelt hónapok óta.

Amúgy azt érted ugye, hogy a szellemi fogyatékos még sérült emberek kezdenek énekelni hogy ne is hallják ha más beszél hozzájuk mert nem tudják kezelni a helyzetet.

dec. 5. 17:32
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Jó volt nézni, ahogy Menczer őrjöngött. Neked nem biztos, de akinek esze van, annak ez remekül mutatja, hogy áll a Fidesz.

dec. 5. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
34%

#3 Így van, akinek esze van az látta hogy áll a fidesz.

A fideszes politikus azt tette amit kellett - mindkettő, te meg ész nélkül tapsolsz MP-nek, miközben látszott milyen ostoba kis senki ha nem egy nővel találja magát szembe.

dec. 5. 17:46
 5/7 anonim ***** válasza:
77%
Menczer egy lumpen proli, a beszédjéből le rí.
dec. 5. 18:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Mit mondott Magyar? Miben kellene (esetlegesen) igazat adnom neki? Ebben a "vitában" leginkább Menczer mondta a magáét. Az, hogy büdös-e a Menczer szája azt nem tudom, nem is akarom megtudni, tehát hogy ebben? Mert azt nem tudom, hogy igaza volt-e ebben Magyarnak. Habzásról is szó volt, mutatták közelről Menczert, habzást nem láttam Menczernél, amúgy már igen, tudom mit kellene ilyen esetben látnom, láttam már epilepsziás rohamot, nagyon csúnya látvány. Vagy abban, hogy gyermekotthonnál voltak, és ott ment ez a paláver? Mert abban igen, igaza volt, ismerem az épületet, az egy gyermekotthon. Esetleg abban volt igaza, hogy volt nála egy zsák krumpli? Ezt sem tudhatom, de krumplit nem a Fidesz osztogat? Eddig úgy volt. Vagy kapta Péter? Miért? Valami erős állítás elkerülte a figyelmemet, amit Magyar mondott?

Mondjuk az is érdekelne, hogy ha nem adok igazat Magyarnak (bár nem tudom miben kéne vagy nem kéne), akkor egyúttal miért kellene abba belemennem, hogy lehazaárulózom? Mert pl. azzal egyelőre a legkevésbé sem értek egyet, hogy Magyar hazaáruló lenne, tudnék rá jelzőket írni, de olyat nem tett, amiért hazaárulónak kellene nevezni.

#3 Valószínűleg igazad van. Nem állnak jól, azért van ez, de mindenesetre az tuti, hogy bevannak kekszelve. Persze majd kiderül mit tud elérni a Fidesz, van még másfél évük. Az ahhoz, hogy valakit lejárass bőven-bőven elég, ahhoz viszont k.rva kevés, hogy pártot építs. Szóval az idővel a Fidesz áll jobban, nem a Tisza.

Nekem rossz volt ezt nézni, ez nagyon gáz, hogy itt tartunk, hogy az egyik őrjöng, abszolút egyetértek, a másik meg dalolászik meg a szájszaggal van elfoglalva, tehát hogy így bír reagálni teljesen mindegy, akár igaz vagy igaztalan vádakra, hogy hallod, büdös a szád... Szóval mi ez???

dec. 5. 18:35
 7/7 anonim ***** válasza:
58%

Péter nagyon szépen énekelt, Meciger tiszteletlen volt, mert nem csatlakozott az énekléshez. Az emberek kutya kötelessége a karácsony hónapjában csatlakozni , amikor honfitársa dalra emeli hangszálait, de Mici remegve, és habzó szájjal tovább sokkolta Magyar Péter orrát, a bűz az emberből nem a legjobbat hozza ki, mint pl. a fenyőillat, az alkoholos szájszag belégzése izgatja a hipotalamust, és menekülésre készteti az idegrendszert, akkor Péter taszított egyet Micin a mikulascsomaggal megpakolt dobozzal.

Ez a szájszagos kínzás Magyar Péterrel szemben, a Fidesz minden határt átlépett.

dec. 5. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!