Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi volt a baj az öszödi...

Mi volt a baj az öszödi beszéddel?

Figyelt kérdés
dec. 5. 16:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem volt vele baj.
dec. 5. 17:00
 2/20 anonim ***** válasza:
70%
Az emberek nem szeretik az őszinteséget.
dec. 5. 17:02
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Hogy utána nem távozott a politikából Gyurcsány Ferenc. Ez volt a legnagyobb hiba. Ha akkor lemondott volna és soha többé nem vett volna részt politikában - semmilyen formában, akkor sose lett volna Fideszes 2/3. Szóval amikor azt mondják a Fideszesek, hogy Gyurcsány tehet mindenről, akkor igazuk van.
 4/20 A kérdező kommentje:

1.

Szerintem sem! Nem is értem ezt a nagy felháborodást minek kellett

5/20 A kérdező kommentje:

3.

Nem mondhatott le a papírmunkát előbb helyre kellett hozni különben börtön

dec. 5. 17:03
 6/20 anonim ***** válasza:
38%

#4 miért nem olvasod el vagy hallgatod meg?

Csak az mondja, hogy semmi baj nincs vele aki nem tudja mi hangzott el benne. Segítek: választási csalás beismerése, a kormány képtelenség beismerése, a választók átverése.

dec. 5. 17:11
 7/20 A kérdező kommentje:

6.

Milyen választási csalás ?

dec. 5. 17:17
 8/20 anonim ***** válasza:
20%
#7 Az, hogy hazudtak reggel, éjjel meg este és ők is tisztában voltak azzal, hogy nem igaz amit az ország, a gazdaság állapotáról mondták a kampányban, hogy esély sincs az ígéreteik betartására.
dec. 5. 17:28
 9/20 A kérdező kommentje:

8.

nem a kérdésre válaszolsz?

nem azt kérdeztem hogy hazudtak-e !

mondj egy politikust amelyik nem hazudik!

ők legalább bevallották az igazat

dec. 5. 17:30
 10/20 anonim ***** válasza:
18%

#9 Tehát tényleg nem tudod mi van az őszödi beszédben. Konkrétan válaszoltam a kérdésedre, azért nem fogod fel mert nem tudod mi hangzott el benne.

Minek írsz ki akkor kérdést róla? Annyira nem hosszú még nem bonyolult szöveg, talán te is megértenéd.

Talán.

dec. 5. 17:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!