Melyik politikus mondta ezt :nem megyek az eu parlamentbe dolgozni mert az csak egy kifizetőhely ?
Magyar Péter azért változtatta meg a döntését mert volt egy szavazás és annak az lett az eredménye hogy mennyen képviselőnek az EU-ba.
Ezt lehet variálni lehet szemétkedni vele szemben de ez a valóság, ezt sokszor elmondta.
"Igazad van! Na valaki a kérdésre válaszol !"
Tőle nem kérsz linket? :D
#8.: "benyögtök valami kamut bizonyíték nélkül és ezt mindenki higyje el ?"
Nekem bármilyen link nélkül is rendkívül ellenszenves figura Deutsch Tamás: már három felesége volt, élvezi a jó zsíros Brüsszeli állását, közben meg okádja az EU-ra az epét mintafideszes módjára. Gyakran olyan torzonborzul néz ki, hogy ha nekem lenne olyan fejem, akkor én azt elásnám.
Tipikus karrierista Orbán-papagáj ő is, akit azért fizetnek (nem is akárhogyan), hogy a főnöke szavait visszhangozza.
Jó lenne, ha a fideszesek magukbanéznének cseppet, hogy rájöjjenek arra, hogy sokan miért látják ilyennek őket. Bár nem hiszem, hogy jó értelemben vett változások történnének rajtuk ezután is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!