Orbán mennyivel alacsonyabb Magyar Péternél? Magyar Péter mennyivel alacsonyabb Menczer Tamásnál? Melyiket nevezhetjük jogosan kicsinek, közepes termetűnek és magasnak?
Orbán Viktor magassága:
Magyar Péter magassága:
Menczer Tamás magassága:
?
Ez a "kicsi" elméletileg a sportban használt kifejezés az újoncokra. Mondjuk ezt én sosem hallottam, de el tudom képzelni. Sportokban gyakran használnak mindenféle rövidítést és becenevet.
Szóval Menczer azért volt ennyire ideges, mert irígykedik az újfiúra, aki kispadra küldi a kiöregedett játékosokat.
Hát akkor Orbán egy pöttömke ha szellemi és erkölcsi nívóra utalt.
Pöttöm és Kicsi közül inkább a Kicsi.
Első! Neked Orbán egy "igazi politikus"🐑🤡🐑🤡🐑Mondd hangosan BEE BIRKA
Mégis sínylődik a Magyar nép, igazi népirtást csinál a fidesz! -A saját fizetését megemelte,az emberekét meg nem!
-Tripla áron fizet meg a Magyar ember mindent is! (élelem,üzemanyag stb)
-Az iskolák és a gyermek intézetek rohadnak a piszoktól,az igénytelenségtől!
-Normális orvosi ellátás nincs,időpontot hónapokkal később kapnak a betegek,aztán ha sorra kerülnek el se lássák őket rendesen! És fizetik a TB-t hiába!
-A fidesz szerint kitűnő ajánlat az,hogy munkáshitelt kínálnak az embereknek De az is egy hülye🤡aki él a munkáshitel lehetőségével,ugyanis eladósítanák a szegény embereket 100 évre.
Minthogy az emberek emberhez méltó fizetést kaphatnának és sokkal több munkahelyet biztosítana az országban!
EZ RENGETEG OK A RENDSZERVÁLTÁSRA! Vége van mert árad a TISZA🇭🇺♥️🌊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!