Menczer Tamás sikeresen megvédte a közösségét az agresszív, pszichopata támadásától?
"Nekem nem gyerekkori vágyam, hogy agresszív pszichopatákkal vívjak földharcot a nyílt utcán.
De ha egy pszichopata megtámadja a közösségemet, akkor a szóvivő dolga, hogy a közösséget megvédje!
A közösségemet a jövőben is mindig meg fogom védeni!
Ha az ellenfélhez le kell mennem a sárba, újra és újra meg fogom tenni!
Ha a közösségemről van szó, a jövőben sem fogok finnyáskodni!
A közösségemet meg fogom védeni!"
"megtámadja a közösségemet, akkor a szóvivő dolga, hogy a közösséget megvédje!"
Kit támadott meg MP? Meg mivel védte meg a "közösségét" Menczer?
Mp-nek annyi volt a "bűne" hogy EP képviselőként meg akart látogatni egy otthont. Erre ez a csahos bohóc kutya odament habzó fröcsögő szájjal provokálóan ugatni.
Szóval még mindig nem értem, ezzel kit védett meg. Ez egy beteg ember.
Menczer ígérete szerint ugyanezt fogja tenni továbbra is, ugyanúgy.
Budai Gyula képviselő fizikai erőszak alkalmazására bíztat:
„Valaki adjon már Petyának egy lángost, hátha magához tér”
Gulyás szerint „Menczer Tamás úgy viselkedett, mint ahogy 60 fölött az Akadémián szokás ahhoz képest, ahogy Magyar Péter viselkedik másokkal."
Nem tudom, hogy mi folyik manapság az Akadémiákon. De nem hiszem, hogy ez, még relatíve sem. Szerintem egy intelligens ember intelligens módon tudná kezelni Magyart, a helyzetet, nem a megverésére biztatásával, vagy alpári stílusban tőle 40 centiméterre veszekedéssel.
Nem talál a fidesz intelligens embereket, akik értelmesen érvelve, a méltóságukat megtartva tudnának érvelni? Egyáltalán miért alakult ki ez az egész? Ha azok az otthonok jó állapotban vannak, akkor az egyes közösségi helyszíneket bemutathatnák az otthonok egy egybefüggő felvételen bizonyítandó hogy hol készült, amikor éppen nem tartózkodik ott gyerek. Vagy egy ezek szerint normálisabb országban maga a kormány mondaná azt, hogy jó, értjük, rendbe fogjuk hozni ezt és ezt az intézetet ha szükséges.
Így most az az egyértelműbb, hogy a vezetésnek van takargatnivalója és azt igyekszik is minden válogatás nélküli eszközzel elrejteni.
Magyar sem jól közelítette meg a problémát, ha alapos a gyanú a nem megfelelő körülményekre, akkor a megfelelő szervet kell kihívni (ÁNTSZ, vagy amelyik illetékesebb) és az elvégzi a megfelelő vizsgálatokat. Ha nem teszik meg, vagy esetleg azt a parancsot kapják, hogy ne ellenőrizzenek, akkor az is egyértelműen látható lesz. Igen, azt értem, hogy a pécsi otthonhoz az egyik otthonból hívták meg és később visszakoztak. De akkor nem kellett volna megjelenni, hanem hivatalos úton intézni, de a nyilvánosságnak beszámolással erről.
Senki nem kezelte megfelelően a helyzetet.
Ja, kb úgy, mint a viccben:
"Tegnap megmentettem egy nőt a nemi erőszaktól. Önuralommal."
" Hát ebben tévedsz."
Nem tévedek. Mindig van intelligens válasz lehetőség. Olyan van, aki erre nem képes, vagy eleve el sem tudja képzelni, hogy lehet normálisan is reagálni. Akkor is lehet normálisan reagálni, ha a másik szerintünk nem így tett. Magánszemélyek egymás között lehet, de közszereplők nem beszélhetnek így, ami lezajlott. Ezen mindenképpen változtatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!