Melyik párttal szimpatizálsz? Milyen magas vagy? Milyen a fizikumod valamint, mennyire azonosulsz a verbális netán a fizikai erőszakkal?
Tisza.
183.
Jó fizikumú.
Megdöbbentett, ahogyan Budai Gyula nyilvánosan erőszakra szólított fel, hogy adjanak Magyarnak egy lángost.
Nincs tisztában a szavai súlyával, hogy bűncselekményt indíthat el?
Lángossal? Bűncselekmény? Hát ha ellopod is max. szabálysértés kategóriája, de ha adod, ingyen? Valaki képes érte 3000Ft-ot is elkérni, sőt van olyan, aki ennyit még ad is érte. :D
Nem véletlen írt lángost.
Tudom, hogy nem véletlen. Az ilyen takonygerincűek tudják, hogyan védjék be magukat. Megpofoztatnak a csőcselékkel valakit, majd feltartják a kezüket, hogy dehát ők csak egy lángost mondtak.
Persze, amikor a 2006-os tüntetéseken a rendőrök azt mondták, hogy nincs náluk vipera, az egy veszélyes állat, akkor - jogosan - ráncolta a homlokát mindenki.
Áh... hát ez magaslabda... Én Magyar helyében kihasználnám és kimennék a vásárba, megkérdezném a lángosost, hogy adsz nekem egy lángost úgy, hogy lefotózom magunkat? Aztán a fotót megosztanám a Budaival, hogy "megkaptam a lángost, amit intéztél, köszke!"
Félreértés ne essék, én Magyar Pétert veled ellentétben baromira nem bírom, de legyen má' egy kis humor is, na... ebben a sivár magyar politikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!