Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik párttal szimpatizálsz?...

Melyik párttal szimpatizálsz? Milyen magas vagy? Milyen a fizikumod valamint, mennyire azonosulsz a verbális netán a fizikai erőszakkal?

Figyelt kérdés

#Deadliest Warrior
dec. 4. 14:53
 1/6 anonim ***** válasza:
70%
Kimaradt hogy mekkora kolbászod van?
dec. 4. 15:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Leírhatod ha szeretnéd.
dec. 4. 15:09
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

Tisza.

183.

Jó fizikumú.

Megdöbbentett, ahogyan Budai Gyula nyilvánosan erőszakra szólított fel, hogy adjanak Magyarnak egy lángost.

Nincs tisztában a szavai súlyával, hogy bűncselekményt indíthat el?

dec. 4. 15:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Lángossal? Bűncselekmény? Hát ha ellopod is max. szabálysértés kategóriája, de ha adod, ingyen? Valaki képes érte 3000Ft-ot is elkérni, sőt van olyan, aki ennyit még ad is érte. :D

Nem véletlen írt lángost.

dec. 4. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

Tudom, hogy nem véletlen. Az ilyen takonygerincűek tudják, hogyan védjék be magukat. Megpofoztatnak a csőcselékkel valakit, majd feltartják a kezüket, hogy dehát ők csak egy lángost mondtak.

Persze, amikor a 2006-os tüntetéseken a rendőrök azt mondták, hogy nincs náluk vipera, az egy veszélyes állat, akkor - jogosan - ráncolta a homlokát mindenki.

dec. 4. 19:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Áh... hát ez magaslabda... Én Magyar helyében kihasználnám és kimennék a vásárba, megkérdezném a lángosost, hogy adsz nekem egy lángost úgy, hogy lefotózom magunkat? Aztán a fotót megosztanám a Budaival, hogy "megkaptam a lángost, amit intéztél, köszke!"

Félreértés ne essék, én Magyar Pétert veled ellentétben baromira nem bírom, de legyen má' egy kis humor is, na... ebben a sivár magyar politikában.

dec. 4. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!