Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter vezette kormány...

Magyar Péter vezette kormány szakértői kormány lesz?

Figyelt kérdés
dec. 4. 09:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%

10# vágyálom, ez , amit látsz, egy elmeroggyant, nárcisztikus egoista barom one man show ja...

Lehet neki tapsolni, van benne " izgalom", Déva komoly politikához semmi köze nincs, ráadásul Magyar Péter személyisége önmagában alkalmatlanná teszi komoly politikai szerepre.

dec. 4. 12:20
 12/19 anonim ***** válasza:
44%
#11 Nem értem hogy miből gondolod hogy eddig többre mentünk passzív-agresszív emberekkel. Talán többrementél Orbánnal meg Rogánnal? Vagy kaptál 1 zsák krumplit Menczertől? Melyik vagy? A fidesznek már álmában se lesz 2 milla szavazója, inkább ezzel számolj.
dec. 4. 12:24
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
12# többre, de nem a zsák krumpli miatt, amit sosem kaptam...🤔🍊
dec. 4. 13:06
 14/19 anonim ***** válasza:
44%
#13 Hát akkor elég sötét lehetsz, mert az ország segélyeken és hiteleken él, alacsony reálbér meg brutál mennyiségű adóterhek mellett.
dec. 4. 13:24
 15/19 anonim ***** válasza:
40%

14# nem vagyok sötét...

Nem számít feltétlenül, de két diplomám, közte jogi egyetemem van, két nyelvvizsgával.

Államigazgatásban alsó szinten vezető vagyok 26 éve, van éppen elég élettapasztalatom.

Gyurcsány Ferenc után és azóta egyfolytában a Fideszre szavazok, mert haladunk előre végre, 10 év alatt nem is keveset,mégha nem is hibátlanul.

De mindegy, úgysem fogjuk tudni meggyőzni egymást. De ettől szép a demokrácia.

dec. 4. 14:08
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Melyik jogi egyetemre jártál? Csak kíváncsi vagyok hogy Gyurcsány vagy Orbán juttatott téged előrébb.
dec. 4. 14:23
 17/19 anonim ***** válasza:
38%
Eléggé perverz dolog tényként kérdésbe integrált fantazmagórákkal bombázni embereket!
dec. 6. 10:49
 18/19 anonim ***** válasza:

16# egyik sem, csak én egyedül juttattam magan előre.

Amúgy akkor még Janus Pannonius Tudományegyetem Állam és -Jogtudományi Karának hívták.

1999 ben végeztem.

dec. 6. 11:16
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 Csak épp felesleges már felhozni hogy rá szavazol, mert hülyének néznek. Persze attól még szavazhatsz úgy rájuk hogy beéred azokkal a kis minimális növekedésekkel amiket elnyel egy infláció.

Ma már itt tartunk, nem a Gyurcsány utáni 1-2 évben:

"Az Orbán-kormány több törvénymódosítást is végrehajtott, amelyek közvetetten befolyásolhatták a korrupciós helyzetet Magyarországon. Például a közbeszerzési törvény módosításai, amelyek lehetővé tették a verseny korlátozását és a közbeszerzési eljárások átláthatóságának csökkentését. Emellett a kormány több alkalommal is módosította az igazságszolgáltatási rendszert, ami szintén aggodalmakat vetett fel a függetlenség és az átláthatóság tekintetében.

Az Európai Bizottság és más nemzetközi szervezetek is többször kifejezték aggodalmukat a magyarországi korrupciós helyzet miatt."

dec. 6. 11:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!