Magyar Péter vezette kormány szakértői kormány lesz?
10# vágyálom, ez , amit látsz, egy elmeroggyant, nárcisztikus egoista barom one man show ja...
Lehet neki tapsolni, van benne " izgalom", Déva komoly politikához semmi köze nincs, ráadásul Magyar Péter személyisége önmagában alkalmatlanná teszi komoly politikai szerepre.
14# nem vagyok sötét...
Nem számít feltétlenül, de két diplomám, közte jogi egyetemem van, két nyelvvizsgával.
Államigazgatásban alsó szinten vezető vagyok 26 éve, van éppen elég élettapasztalatom.
Gyurcsány Ferenc után és azóta egyfolytában a Fideszre szavazok, mert haladunk előre végre, 10 év alatt nem is keveset,mégha nem is hibátlanul.
De mindegy, úgysem fogjuk tudni meggyőzni egymást. De ettől szép a demokrácia.
16# egyik sem, csak én egyedül juttattam magan előre.
Amúgy akkor még Janus Pannonius Tudományegyetem Állam és -Jogtudományi Karának hívták.
1999 ben végeztem.
#18 Csak épp felesleges már felhozni hogy rá szavazol, mert hülyének néznek. Persze attól még szavazhatsz úgy rájuk hogy beéred azokkal a kis minimális növekedésekkel amiket elnyel egy infláció.
Ma már itt tartunk, nem a Gyurcsány utáni 1-2 évben:
"Az Orbán-kormány több törvénymódosítást is végrehajtott, amelyek közvetetten befolyásolhatták a korrupciós helyzetet Magyarországon. Például a közbeszerzési törvény módosításai, amelyek lehetővé tették a verseny korlátozását és a közbeszerzési eljárások átláthatóságának csökkentését. Emellett a kormány több alkalommal is módosította az igazságszolgáltatási rendszert, ami szintén aggodalmakat vetett fel a függetlenség és az átláthatóság tekintetében.
Az Európai Bizottság és más nemzetközi szervezetek is többször kifejezték aggodalmukat a magyarországi korrupciós helyzet miatt."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!