Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter - Menczer Tamás...

Magyar Péter - Menczer Tamás összecsapás nyertese?

Figyelt kérdés

Ki „nyerte“ végül?

Neked ez alapján melyikük volt szimpatikusabb, melyikük pártjára szavaznál inkább, ki gyõzött meg jobban a viselkedésével?

dec. 4. 02:03
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%

20#

Egyetértek veled, a magyar politikusoknak lenne még mit tanulni, főleg MP-nek.

dec. 4. 17:44
 22/33 anonim ***** válasza:
81%

A kedvencem az a harmadik random békítő bácsi volt, bírtam volna ha az intelligens beszédére a végén megöleli egymást MP és Menczer🤣

De amúgy viccet félretéve, MP-nek miért remegett a keze?A dühtől vagy a félelemtől?

dec. 4. 18:17
 23/33 anonim ***** válasza:
56%

Győztes nincs, viszont mi vagyunk a vesztesek. Mindkét fél kritikán aluli volt. Én szégyellem magam helyettük.

Vonuljanak ki a közéletből!

dec. 4. 18:18
 24/33 anonim ***** válasza:
38%
Leginkább Menczer győzött.
dec. 4. 18:59
 25/33 valaki : ***** válasza:
48%

Egyik se, iszonyú kínos volt

Nemrég láttam összeveszni két ilyen igazi aljacibbány részeg idiótát, és nem viccelek, különb volt

De a fideszes pasas egy fokkal gázabb volt, mert ő ezért ment oda.

Az érdekes azért, hogy bizonyos munkakörökben kicsúszik egy hülye (tanár, orvos, ügyvéd), indul a fegyelmi. Úgy tűnik itt a politikusoknál ez oké

dec. 4. 22:21
 26/33 anonim ***** válasza:
58%

Én annyiban egyetértek Menczerrel, hogy végre MP szemébe mondta, hogy mit is művelt a saját családjával, intézettel fenyegette a saját gyerekeit. Mint apa egy nulla. Egy ilyen ne akarjon gyermekvédelemmel foglalkozni.

Remegett a keze, igen, biztosan nem vette be a gyógyszereit. Látszott, hogy nem tud mit kezdeni a helyzettel.

Szomorú, hogy idáig jutott a napi politika mindkét oldalon.

dec. 4. 22:31
 27/33 anonim ***** válasza:
61%
Szánni való volt az egész. Én nyertem.
dec. 5. 08:08
 28/33 anonim ***** válasza:
48%
#18 A Trumpról linkelt videód az egy pankrációs eseményen készült. Minden pillanata megrendezett. Az "ellenfél" Vice McMahone, a WWE pankrációs szervezet tulajdonosa. Nehogy elhiggye bárki is, hogy ez valós csete-paté. :)
dec. 5. 09:27
 29/33 anonim ***** válasza:
38%
szerintem leginkább a nézők győztek.... jobb mint a való világ anno
dec. 5. 23:52
 30/33 anonim ***** válasza:
A szavazásról: Menczernek nem habzott a szája, ráközelített a kamera. Büdösszájút kellett volna írnod, az nem látszik a képen, és Magyar azt is mondta, nem tudott hirtelen újítani a szókincsén.
dec. 6. 16:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!