Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer vs Magyar sztárbox?

Menczer vs Magyar sztárbox?

Figyelt kérdés
Mehetne egy meccs. Ott ketten a ringben eldönthetik ki a THE MAN.
tegnap 18:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
tegnap 19:49
 12/21 DK-s ***** válasza:
0%

#10-nek:

Magyar mentálisan instabil, feszült helyzetben pánikol, védelmet keres.

Menzer: "Rám figyelj! Ketten vagyunk itt, csak te meg én, senki más nem tud neked segíteni. "

Menzer ott törné el ahol a legvastagabb.

tegnap 19:52
 13/21 anonim ***** válasza:

12-es, Tudod hogy hány olyan ember van aki nagyon "vagány" és magabiztos, de amikor azt mondod, neki hogy jöjjön ki hóra, akkor nem jön és csak addig volt nagy a száj.... K.rva sok. Én is ilyen magabiztos vagyok csak nálam van mögöttes tartalom is, több évnyi box és kick-box után. MP egyébként azért remegett mert annyira ideges volt már és az ilyen ember pont ezért veszélyes és labilis.

Pont most készülök lemenni edzeni :)

[link]

tegnap 19:59
 14/21 DK-s ***** válasza:

#13-nak:

Ha nekem azt mondanád hogy "jöjjek ki a hóra", nagyjából abban a pillanatban indítanám a balegyenes beijesztést, amit követne a jobb-csapott. Vagy horog. A magasságodtól függ. De ha a pofámba mászva tennéd, elbízva magad a súlycsoportom miatt, akkor lefejelnélek a g'cibe, és még a földet érésed előtt találna fejbe az acélbetétes.

Lehet hogy te sportolsz, én viszont olyan környezetben nevelkedtem, ahol nem a pofázáson volt a hangsúly. És vagy balhét akarsz, vagy nem. Ha akarnál, meg is kapnád. Én rendszerint először ütök, és csak utána kérdezek. És ehhez képzelj el 168 centit, és 65 kilót.

Nos, ezért baxnak rá a xarakodók. Én ismerem az igazságtartalmát egy régi mondásnak: minél nagyobb valaki, annál nagyobbat tud esni!

Ha pedig túl nagy darab lennél, akkor még a támadás előtt kiszemelnék egy hatásos segédeszközt. Mondjuk egy széket, vagy üveget, de az üveg-hamutartó is qrva hatásos tud lenni mint boxer.

Ha pedig mégis te lennél a jobb, akkor jobban teszed ha nem hagysz felkelni. Volt, aki nagyképűen hagyott, mert azt hitte hogy "tanultam".

Az ügyeleten varrták össze a kezét, amit egy eltölrt üveggel vágtam szét.

Tudod, az agresszió az olyan, diagnosztizált pszihopatáknál kezdődik, mint én. Nekem ne akard Magyart agresszívnek beállítani, mert röhögő-görcsöt kapok.

Magyar egy sunyi k'csög. Szemtől-szembe biztos hogy nem merne támadni.

tegnap 21:28
 15/21 A kérdező kommentje:

""Már reszketsz, kicsi. Ennyit tudsz?"

Egyáltalán nem reszketett, nézd meg jobban a felvételeket. Kezet akart fogni, mint egy normális ember az emberrel, viszont Menczer annyira be volt baszva, hogy azt se tudta hol van. Alkoholista gyökér.

tegnap 22:02
 16/21 A kérdező kommentje:
DK-s a hazugságaidat itt hanyagold, menj máshová kommentelni. Köszönöm. Inkább hallgasd tovább a Fidesz-DK nagykoaliciót.
tegnap 22:03
 17/21 A kérdező kommentje:

"Menzer ott törné el ahol a legvastagabb."

Akik nagy szájúak alkoholos befolyáltság alatt azok a leggyengébbek fizikailag. Egy ütéssel ki lehet ütni a csókát.

tegnap 22:04
 18/21 anonim ***** válasza:

14-nek. Először is semmit nem vonok kétségbe abból amit leírtál, mindent elhiszek. Másodszor pedig a gyere ki a hóra dolog munkahelyen történt. Ott pedig nyilván nem jobb egyenessel fogok kezdeni, mivel az nem utca és szemtanú is k.rva sok, csupán szemléltetni akartam vele, hogy sok embernek csak szája van, valamint ha ki is jön és történik valami, akkor az egy munkahelyen közös belegyezéssel történjen. (De nem jött ki és bár szóvá tette a főni, de nem rúgott ki :D).

Nem lehet, hanem biztos, hogy sportolok és kiszedtem a boxból és a k1-ből a valóban hasznos elemeket. "nem a pofázáson volt a hangsúly" Hát pont ez a lényeg főleg az utcán, amit leírtál! Legfőbb szabály ha meg akarsz nyerni egy utcai harcot, akkor te üss először csak ehhez elég tökösnek kell lennie és azt sem árt ha tudjuk, hogyan kell ütni és van benne bőven kraft. Bár tény, hogy sokszor egy határozott fellépés is elég, de ha hirtelen alakul bármi olyan helyzet, akkor egyértelműen jobb először ütni és gyerekes vitákba pedig semmi értelme bele menni.

Nos én 186cm vagyok és 82kg, tehát nem kicsi az ütőtávom és ez védekezés szempontjából is elég nagy előny. Rendszeresen végzek felület keményítéseket pl fekvő ököllel/pusztakezes zsákolás valamint sípcsont ütögetése egy fadarabbal, ne nekem fájjon, hanem az ellenfélnek. Az ökölvívás tanított meg arra, hogy hogyan vigyen bele a teljes testsúlyom az ütésbe. A bal jobb kombinációt pedig nagyon gyorsan és erősen ütöm ki. De van aki annyira balf@sz, hogy elegendő neki egy köríves rugás félerővel is....

Aztán ha súlyos a helyzet, lehet támadni ágyékra, szemre és legvégső esetben torokra is. Eszközök pedig szoktam nálam lenni biztos ami biztos, de kezem a mindig kéznél van. Ha meg már földön van nem akarom én fél holtra verni. Csak a súlyommal úgy taposok rá a térdére és a lábfejére, hogy utána egy kicsit nehézkes lesz a járása.:)

Kár hogy nem fogjuk látni, hogy mit csináltak volna egy utcai harcban... :(

tegnap 22:19
 19/21 DK-s ***** válasza:

#19-nek:

Nekem is ugyanaz a fenntartásom volt, mint neked. Mivel követted a példámat, és te is olyan apró részleteket említettél amiről egy "süketelőnek" fogalma sem lenne, nem kezellek fenntartással a továbbiakban. Elhiszem amit mondasz.

Mi biztos hogy nem kerülnénk egymással konfliktusba, mert meggondoltnak és tapasztaltnak tűnsz.

De egyébként két különböző dimenzióban élünk. Engem egy feszült konfliktus-helyzetben a legkevésbé sem érdekel hogy hol vagyok, és hogy van -e tanú? Megszűnik körülöttem minden, és csak a veszélyforrásra öszpontosítok. Minden egyéb csak másodlagos. Én nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, amit te igen. Én nem lehetek magabiztos, keményen meg kell dolgoznom a győzelemért.

Ilyenkor, beismerem, gyakorlatilag állati ösztönök "kapcsolnak" be nálam.

ma 15:56
 20/21 DK-s ***** válasza:

Egy mondatodra felfigyeltem:

"De van aki annyira balf@sz, hogy elegendő neki egy köríves rugás félerővel is..."

Van olyan balfax, akit minden előzmény nélkul el tudsz találni egy félköríves rúgással? Az tényleg balfax.

Kizárt hogy eltalálnál. Úgy nézném a mozdulataid, mintha lassított felvétel lennél, és csak egy kérdés merülne fel bennem:

"Ezt most komolyan megpróbáltad?" 🤣

ma 16:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!