Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Tisza pártot azért mérik...

A Tisza pártot azért mérik túl 15-20%-kal, hogy Pszicho Peti hőbölöghessen a választások után, hogy Csaltafidesz?

Figyelt kérdés
dec. 3. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:
33%

A Tisza pártot hamisan mérik túl. Nagyon kevés szavazója van jelenleg is. Azért mérik túl, hogy a bizonytalanokat odacsalogasság magukhoz. Ez egy bevett szokás, hogy azok oda szeretnek csatlakozni, akiknél a többség.

A Tisza párttól egyre többen fordulnak el. Az elején még jól szerepelt, rózsaszín ködbe vitte az embereket, de ez a köd kezd elpárologni

dec. 3. 18:38
 2/6 anonim ***** válasza:
65%

Tényleg ennyire be vagytok tojva tőle,hogy napi 30 kérdés csak erről szól?

Én nem aggódom, Fidesz simán elcsalja ezt a választást is, úgyhogy nyugi, lesz még 4 év diktatúra. Nem kell fosni, ez a nép úgysem mozdul meg semmire.

dec. 3. 18:57
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Igen.
dec. 3. 19:37
 4/6 anonim ***** válasza:
67%
túlmérik az biztos, de nem ez miatt.
dec. 3. 20:04
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
#2 Ahhoz képest én ma legalább tíz Menczer gyalázó kérdést láttam kiírva. Tudod azért, mert földbe döngölte Magyar Pétert.
dec. 3. 20:30
 6/6 anonim ***** válasza:
67%

Ez az egyik oka. Lásd most Grúzia...

A másik oka, hogy a dilettáns, politikához teljesen hülye szavazók szeretnek a győzteshez csapódni, hogy ők is hurrázhassanak a választások után.

dec. 4. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!