A nagy keresztény családbarát fidesz MIÉRT vitte le anno 14 évre a beleegyezési korhatárt? Jó, lehet a 18 sok mert 16-17 éves lányok nyugodtan lehetnek 20 évesekkel is de a 14-15 sok, túl sok! A nagy család védő fideszt miért tette ezt?
Mert a cigányok úgyis 10-11 éves korban vagy még hamarabb kezdenek el szexelni. Most akkor bűntessük meg az összeset?
dec. 3. 17:03
2/15 anonim válasza:
Akármi is a korhatár, valaki biztosan beleköt. Valószínűleg megkérdeztek szakembereket, és ők ezt javasolták. Ezt gondolták a legmegfelelőbb kompromisszumos megoldásnak.
3/15 anonim válasza:
Haverok megkérték rá
4/15 anonim válasza:
Hallottam olyan cigány lányról aki 7 évesen már szexelt, 8 évesen már volt menzesze, 11 évesen meg megszülte a gyerekét.
5/15 anonim válasza:
#2, a fidesz pont arról híres, hogy kikéri szakemberek véleményét :D
dec. 3. 17:10
6/15 anonim válasza:
"Mert a cigányok úgyis 10-11 éves korban vagy még hamarabb kezdenek el szexelni. Most akkor bűntessük meg az összeset?"
Szerintem a lopast es a betorest id dekriminalizalni kellene. A cigányok úgyis 10-11 éves korban vagy még hamarabb kezdenek el lopni es betorni. Most akkor bűntessük meg az összeset?"
dec. 3. 17:15
7/15 anonim válasza:
#6 A lopás, betörés árt a normális embereknek. Attól viszont, hogy Nyírmihálydi cigánysorán a kis Dzsenifert meghúzza az apja vagy a bátyja 6 évesen, nekem semmi sem változik az életemben.
dec. 3. 17:26
8/15 anonim válasza:
Mert ez kivételesen logikus döntés.
14 évesen egy csajt már érdekli a szexuális élet.
Sőt... Gyakorlatilag csak az érdekli, minden tettét ez kezdi motiválni .
Viszont a 12.5 éves beleegyezési korhatárt én is extrémnek érzem.
Hiába él sok cigány Magyarországon, akkor is.
A kis cigánylányok is megérdemlik a teljes és boldog gyerekkorukat.
A nélkül hogy megb a sznák őket kisgyerekként.
dec. 3. 17:32
9/15 DK-s válasza:
Pff ...
Már megint nekem kell ezt a tetű bandát védenem. A fidesz nem vitte le, eleve 14 is volt.
Annyit módodított, hogy a régi btk-ban a 18 év alattiakra nem volt korhatár, az újban ez 12.
dec. 3. 17:34
10/15 anonim válasza:
Mert alacsony a túlnépesedés. Kell sok kis adófizető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!