Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer ma megmutatta,hogy...

Menczer ma megmutatta,hogy fog bukni a fidesz?

Figyelt kérdés
Igy orditozhat egy gyerek otthon elott?
dec. 3. 12:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha buknak, majd így fognak ordibálni fideszes körökben. Szal ja, megmutatta.
dec. 3. 12:54
 2/8 anonim ***** válasza:
71%
Sajnos a fidesz 14 éve folyamatosan bukik, és még így is 2/3-uk van...
dec. 3. 12:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kritikán aluli, amit Menczer művelt le. Ugyan MP-vel se értek egyet mindenben, meg Ő sem hallgatja meg sose a másik felet, és mindig közbe vág, de ez amit a Fidesz csávó leművelt kommunikációs vezetőként ez siralmas. Gyerekek, ez ma Magyarországon a politika, amit a Fidesz leművel? Akkor köszönöm szépen nem kérek ebből az országból. Szégyen magyarnak lenni.
dec. 3. 13:48
 4/8 anonim ***** válasza:
19%
Nem, igazodott csak a nárcisztikus pöcshöz, mivel vele csak így lehet... hiszen Magyar Péter beteg, nem kicsit....
dec. 3. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:

Sokkal csúnyább lesz a bukásuk.

Még messze a választás, addig még lesz egy osztogatós évük, átírják a választási törvényt, hogy az Ídeserdélyiek szavazata hármat ér, megy majd a lé a megfelelő vajdák zsebébe, hogy gondoskodjanak az amúgy írni-olvasni nem tudó szétkrokodilozott agyú választópolgárok megfelelő szavazásáról... minden lap náluk van, de be vannak teljesen reccsenve, hibát hibára halmoznak már most.

Nem lesz szép és békés az átmenet.

dec. 3. 14:22
 6/8 anonim ***** válasza:

"Nem, igazodott csak a nárcisztikus pöcshöz, mivel vele csak így lehet... hiszen Magyar Péter beteg, nem kicsit.."

Ha Menczer Tamás igazodott volna Magyar Péterhez, akkor kultúráltal beszélt volna ott. Abban a helyzetben Menczer Tamás volt az egyetlen pöcs. Szerintem habzott a szája az alkoholtól és be volt baszva, mint a ....

dec. 3. 14:58
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

6# hallottad Magyar Péter féle hangfelvételeket, mi a f@szom, b@ssza meg,stb....

Ezt nehéz überelni....🤔

dec. 3. 15:30
 8/8 anonim ***** válasza:
60%

#7 És mi van akkor, ha magánbeszélgetésekbe valaki faszozik, mert basszameg szavakat használja? Te soha életedbe nem káromkodtál egy-egy munkavégzés/beszélgetés alatt? Szerintem nincs olyan ember aki ne tett volna így. Múltkor homlokrakodónak a bowdenjei cseréjével és beállításával szórakoztam hát ott körülbel 1000 oldalnyi káromkodást szavaltam el.

Szóval jó vergődést neked.

dec. 3. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!