Fidesz szavazók! Szerintetek miért van rendben, hogy a kórházban a betegek ilyen ételeket kapnak, mint ami a videóban láthatóak?
#1 Mi másért szavazna valaki a fideszre, ha nem elégedett a közszolgáltatások minőségével?
Végülis tök oké, hogy napi három étkezés ALAPANYAGKÖLTSÉGE 500 forint
"Mi másért szavazna valaki a fideszre"
Kismillió indoka lehet valakinek egy pártra szavazni.
"Végülis tök oké, hogy napi három étkezés ALAPANYAGKÖLTSÉGE 500 forint"
meg nem fizetett vizitdíj +300 ft/nap
meg nem fizetett ágydíj +900ft/nap
meg nem fizetett fonedoszkópdíj 200ft/db
meg nem fizetett ágytáldíj 200ft/db
2008as árakon számolva természetesen
#7 Most meg annyira szr az egészségügy, hogy inkább mész magánba, mert amúgy van, hogy 3 hónap időpontot kapni egy szaros vérvételre.
Amúgy meg értelmezd a szöveget. A mindenféle befizetett adónkból, ami az átlag magyarnak a fizetésének a kétharmada, 500 forintot fordít az állam egy kórházi beteg egy teljes napi étkezésének az alapanyag részére. Nem a gyurcsányi árfolyamon ötszáz forintot, hanem a mai árfolyamon ötszáz forintot.
#6 Persze lehet más okból is a fideszre szavazni, nem kell ide a közszolgáltatásokkal való elégedettség.
Lehet valaki kedveli a pedofilmentegetést, vagy szimpi az ereszen távozás. Vagy épp rohadt boldoggá tesz, ha törvénybe van írva, hogy az anya az nő, az apa meg férfi. Esetleg financiális érdeke valakinek a fidesz hatalma.
De mondjuk engem boldogabbá tenne, ha nem a nyolc általánosos portás helyettesítené a nem létező kémiatanárt a suliban. Vagy ha nem ötszáz forintos moslékot tolnának elém a kórházba napi három étkezés címszó alatt. Vagy ha nem lenne alap, hogy késik a MÁV. És még sorolhatnám.
Se pedo, se oligarcha, se propagandista nem vagyok, hogy jól járjak a fidesszel. Nem gyönyörködtet az ereszes kaland. És az indokolatlan törvényektől se lesz orgazmusom.
#7 Hány kiló krumplit kaptál ezért a kommentért?
Hogy jön ide a Gyurcsány-era? A kérdező (meg minden szerintem épeszű ember) annyit mond, hogy a jelenleg a Fidesz rosszul kormányoz. Nem azt, hogy a Fidesz rossz, legyen DK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!