Így utólag kijelenthető, hogy hiba volt leváltani a Fideszt 2002-ben? Valószínűleg jobban alakult volna az ország gazdasági helyzete, életszínvonala? Eljutottunk volna (Szlovákiához hasonlóan) oda, hogy 2009. január 1-től nálunk is euró legyen?
10:
2001-ben már osztogatásba kezdtek, miközben 4 év alatt semmilyen hosszútávon hasznos államháztartási reformba sem kezdtek bele. A Bokros csomag farvizén mentek tovább, éa mellesleg 2002-ben az MSZP-t is túllicitálták ígéretekben, ha felét megvalósítják annak, már durvább lett volna a helyzet, mint Megyóék 100 napos osztogatásával
Én csak azt tudom, hogy 2008 és 2009 teljesen pályakezdőként másoknak kellett eltartaniuk engem, mert ingyen sem kellettem sehova... Nem akartak ingyenesen sem kipróbálni a munkám, sehol sem!
Most két helyen is tudok dolgozni. Teszek rá ki kormányoz csak tudjak megélni, hogy ne kelljen lopnom se éheznem és béke legyen!
Szóval erről ennyit...
15:
Mpndjuk olyan, hogy gazdasági világválság mond neked valamit? Na meg ma is tök más, ha valakinek van sok év tapasztalat, vagy ha pályakezdő. De szavazz csak rájuk, hogy legyen még s.zarabb...
Hogyne tudnám mi az a gazdasági világválság. De arról egyik kormány sem tehet ezért olvasd el a mondat második felét is!
Ez lenne szerintem egy kormány feladata, hogy legyen munkahely, megélhetés, és ne legyen háború. Mindegyiknek, nem csak ennek vagy annak a kormánynak!
Miért van munkahelyed? Mert közel egymillió munkaképes, szakképzett, tapasztalt, egészséges, fiatal magyar elhúzott nyugatra, mert nem akarta, hogy a gyereke ilyen morális fertőben, ilyen gazdaságilag tönkre tett országban nőjön fel. Nem azért ez a kormány egy cseppet is törődik veled, vagy hogy van-e munkahelyed. Propagandára, média hazugságokra ezer milliárdok, orbán rokonokra, haverokra tízezer milliárdok. Az összes többire csak a minimális, amitől még nem omlik össze rögtön. De a folyamat már elindult. Közoktatás, eü, tömegközlekedés, közszolgáltatások, úthálózat, infrastruktúra, államadósság, forint értékállósága, stb. stb...
Szépen lassan megy minden tönkre.
Jó munkát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!