2/5 anonim válasza:
Én nem mondom magam kifejezetten TISZA-snak, de ha szavaznék valakire, akkor a TISZA lenne az.
Lehet, a jövőben megveszem a könyvet, ezt még nem döntöttem el. G. Fodor Gábor egyik könyvét is megvettem, amit Orbánról írt. Szájer könyve is érdekelne.
A politikai témájú könyvek érdekelnek!
3/5 anonim válasza:
majd amikor végetér ez a műbalhé és beáll a széttaposott messiások nem olyan hosszú viszont annál dicstelenebb sorába, akkor jöhet a telekre disznóólat építeni
tégláról téglára!
ez azért is vicces, mert selyemmessiás úr egy tégla volt
4/5 A kérdező kommentje:
#2: ja, de azok szöveget tartalmazó könyvek elemzésekről meg történetekről. Ezek meg leginkább képek a kampányáról meg országjárásáról.
ma 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!