Miért kell Szijjártó Péternek 184 millió Ft közpénzért bérelnie magángépet hogy egy sikertelen meetingre elrepüljön?
Figyelt kérdés
Nem megfelelő neki a menetrend szerinti járat vagy az állami repülők?
Ez a 184 milliós mutatvány fejenként minden magyarnak 20 forintjába kerül és ez csak a jéghegy csúcsa.
ma 11:04
1/5 anonim válasza:
Ki állítja meg ebben?
Nem nagyon láttam még, hogy bárki is tenne ellene. Ilyen kérdések kb. az összes kormányzati út után előkerülnek, hogy "há mé", aztán ennyi. Egy sima kocsmai károgás, aztán minden marad, ahogy volt.
2/5 anonim válasza:
Ez a szégyen a svájci külügyminiszter se mászkál ilyen luxussal pedig ott van pénz.
Úgy tűnik nekünk magyaroknak van ez a feltűnési viszketegsègünk az a jó ha csak a főni haverjai éljenek.A nèp dogülj N meg.
3/5 anonim válasza:
A szégyen az, hogy az ország, az Isten adta nép, ül és csendben tűri és hagyja.
4/5 anonim válasza:
Én se értem. Vannak honvédségi repülők. Miért nem azt használja?
5/5 anonim válasza:
nem kell dehát hülyék vagytok
akkor meg miért ne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!