Én azt nem bírom felfogni, hogy ennek a tróger Orbánnak hogyhogy vannak még támogatói.
Mondjuk én már a legelső megszólalásakor, Nagy Imre és mártírtársainak újratemetésekor (1989-ben) is konfliktuskeresőnek éreztem. Én meg a kompromisszumkész, konszenzusra törekvő politikusokat (vagy általában véve: vezetőket) kedveltem mindig. Nem azokat, akik erőből akarnak döntéseket hozni és fütyülnek másokra.
Rengeteg külső oka van, amit belsőleg nem tudnak megfelelően kezelni, gondolok itt elsősorban a gazdasági kihívásokra.
Aztán azért is, mert kevésbé tudják már tematizálni a közbeszédet, mert 1-1 újabb lejáratásukra, vagy balhéképzésükre már csak rálegyintenek az emberek, hogy ugyanarról a Tónika showról van szó. Ez a baj azzal, ha annyira magasra képzed az emberek ingerküszöbét, magadnak is nehezebbé teszed megütni azt.
szerintem ennek az az oka hogy elkényelmesedtek mert az ellenzéki pártok szétszórtak és kicsi a támogatottságuk és abban a hitben voltak bármilyen sz@rul csinálnak bármit, úgy is nyernek.
most lett ugye a tisza aminek elég sok fanja van és most inog a bili.
Mert a gazdaság viszonylag rossz helyzetben van, az emberek úgy érezték az utóbbi években, hogy egyre rosszabbul élnek, csökken az életszínvonal.
Ismert, hogy az emberek évről évre érezhető javulást akarnak, amihez 4% körüli gazdasági növekedés kellene. Ezt a célt tűzte ki a kormány is, de erősen kérdéses, hogy sikerül-e teljesíteni.
A képlet egyszerű. A fidesz nevű képződmény az ország kirablására szakosodott gazdasági társaság. A társaság fő bevételi forrásai a magyar emberektől beszedett adó amelynek néhány százalékát fanyalogva de kénytelenek visszaadni az embereknek. értsd egészségügy oktatás stb.
A többit átirányítják az offshore számlákra.
A másik nagy bevételi forrás a brüsszel által a magyar embereknek küldött pénz amelynek jelentős része eddig szintén az offshore számlákon landolt.
A brüsszeli pénzcsapokat elzárták, a magyar emberek is kevesebbet költenek mert már nincs miből ezért nincs adóbevétel sem.
A sok talpnyalót fizetni kell mert akkor ki fogja hülyíteni a szavazókat.
Szóval a hozzá nem értésnek ez az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!