Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek jó ember Magyar...

Szerintetek jó ember Magyar Péter?

Figyelt kérdés

dec. 1. 09:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%
#10 Ilyen alapon Semjénre is szavazhatnánk :D
dec. 1. 11:31
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
1 politikus se az
dec. 1. 11:39
 13/18 Mad Max2 ***** válasza:
15%

Magyar Péter emberi tulajdonságai még nem tisztázottak, de azt tudni kell hogy politikusnak, főleg vezető politikusnak rendes ember nem válik be (Magyarországon)

+ Fontos adalék az összehasonlítás: Orbánisztáni Orbán klánnál a jelen álllás szerint mindenképp jobb Magyar Péter

Mivel Orbán egy moszkovita hazaáruló tolval aki eddig csak ártott a magyar embereknek.

Magyar Péter eddig ilyet nem tett, tehátt mindenképpérdemes a bizonyítottan hazaárúló szar ember helyett egy remények szerint jóval emberibb alakot megszavazni, mert abból csak jól lehet kijönni a magyar embereknek!

dec. 1. 12:34
 14/18 anonim ***** válasza:
66%

Törekszik rá, hogy megértse az egyes emberek napi gondjait, hosszan beszélget válogatás nélkül bárkivel a rendezvényein, meg úgy egyébként is nagyon dolgozik azon, hogy ne a buborékján belül értelmezze a helyzetet. Érti a sorsokat és keresi a megoldást sokadmagával, egyelőre nyilván különösebb hatáskör nélkül ebben. Próbálja megmenteni a hazáját, és próbál pontot tenni a kleptokrácia sztori végére, ezek jó dolgok.

Azt kell megérteni, hogy még ha igaz is, hogy pszichopata, nem fekete vagy fehér ez se, tele vagyunk pszichopata sebészekkel, akik őrült jó számokat produkálnak, pont leszarják, mennyire hosszú a műszak, nekik egyszerűen ez jelent valamit, hogy hősként ünneplik őket, és van is mire. Nem csak a filmek mindenre feljogosult, végtelenül magas szinten intrikus seggfejei léteznek ám.

Egyébként kedveli az irodalmat, nehezen tudom elképzelni, hogy akár csak nárci is lenne. A jó következtetésekre jut az olvasottsága által, szerintem hétköznapi ember, hétköznapi gondokkal, akinek most elég durván sok szakadt a nyakába annak ellenére is, hogy éppenséggel volt hol megkérgesedjen lelkileg az évek alatt. Azokkal kéne beszélni, akik óvodában ismerték, az elég sokat elmond valaki lelki alapállásáról, hogy ott miket vállalt.

dec. 1. 13:35
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
Nekem fura.
dec. 1. 14:17
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy nekem is, szerintem bi.
dec. 1. 14:31
 17/18 anonim ***** válasza:
46%
Minden embernek vannak hibái. Magyar Péternek is. Emberi hibái vannak. Nem tud magán uralkodni néha. De ettől még egy országot lehet tudna vezetni, mert szakmailag ma ő a legfelkészültebb az ellenzéki vezetők között. Ezt egyébként sem egyedül, tanácsadók nélkül csinálná.
dec. 1. 20:57
 18/18 anonim ***** válasza:

"mert szakmailag ma ő a legfelkészültebb az ellenzéki vezetők között"

Nézz már meg egy fővárosi közgyűlést, szerencsétlen tiszások azt sem tudják hol vannak :D

Fingjuk nincs egy város vezetéséről sem, és az EU-ban sem csináltak eddig semmit. Nem Magyart kell isteníteni, hanem meg kell nézni hogy eddig mit tett le az asztalra ő és a pártja, és az alapján kell levonni a következtetéseket. Egyelőre viszont semmi érdemit nem tudnak felmutatni, és ha ez így marad, akkor erősen kétlem hogy az ország vezetésére alkalmasak lennének.

dec. 1. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!