Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyar Péter nemzetbiztonsági...

Magyar Péter nemzetbiztonsági kockázat?

Figyelt kérdés

Magyar Pétert itthon rendőségi eljárás és garázdaság, rablás, hűtlenkezelés, valamint hivatali visszaélés miatt nagy valószínűséggel börtönbüntetés várja.

Mentelmi joga a brüsszeli vezetők kezében van.

Következésképpen idegen érdekeket fog képviselni mert zsarolható!

nov. 30. 13:34
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

12

Sem Szájer, sem Kaleta nem készül Magyarország miniszterelnöke lenni.

Mindketten minden politikai tisztségükről lemondtak.

nov. 30. 13:55
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Ne húzd fel magad Pádre, magas lesz a vérnyomás.
nov. 30. 13:57
 13/25 A kérdező kommentje:

12

Amúgy elhatárolódom attól amit Kaleta vagy akár Szájer tett!

Nem áll módomban védeni őket.

nov. 30. 13:57
 14/25 A kérdező kommentje:

Ja kérem.... akkor ki menteget itt kit?

nov. 30. 13:59
 15/25 anonim ***** válasza:
77%
Hát Szájér visszatért. Tehát kérdező. Mostmár elfogadott a melegség a rubeljobboldalban? A pedofilokat tudjuk h már eldogadjátok meg véditek őket, de h mostmar jobbosként a melegeket is. Ejnye.
nov. 30. 14:08
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem a ruszkik és kínaiak zsebében lévő fidesznyik hazaárulókon kívül nincs itthon nagyobb nemzetbiztonsági kockázat.
nov. 30. 14:13
 17/25 anonim ***** válasza:
56%
#10 Az hogy valaki törvénymódosításokat csinált azért hogy ne tűnjön köztörvényes bűnözőnek, az nem jelenti azt hogy nem bűnöző. (Orbánra gondoltam, csak hogy értsd). Annyi a különbség hogy Orbán az EU ügyészség elől menekül.
nov. 30. 14:14
 18/25 anonim ***** válasza:
65%
Hogy lehet Orbán krumpli király Viktornál még jobban idegen érdekeket szolgálni? de komolyan kérdezem krumpli rágók...hogy? A Fidesz kormány nyíltan idegene ország érdekeit képviseli a magyar lakosság és az ország helyett...és a krumpli rágók ehhez tapsikolnak miközben a rágott krumpli darabok folyik ki a szájukból.
nov. 30. 14:15
 19/25 A kérdező kommentje:

És milyen politikai tisztsége van neki?

Mert én úgy tudtam, hogy egy intézet elemző-tanácsadója.

Azt azért nem tilthatod meg neki, hogy ne dolgozhasson mert megszegett egy kijárási tilalmat és kiderült, hogy bzi!

És mondtam hogy elhatárolódom tőlük...

nov. 30. 14:20
 20/25 A kérdező kommentje:

Magyar Péter ellen olyan vádak vannak, amiért börtön jár, nem egy piti kijárási tilalomszegő....

nov. 30. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!