Magyar Péter szerint a DK-t és a Mi Hazánkat 2026-ig magábaovasztja majd a Fidesz, mert annyira fél a TISZÁ-tól hogy minden szavazatra szüksége lesz. Vélemény?
Figyelt kérdés
nov. 29. 18:18
12/17 anonim válasza:
Toroczkai 2001 ben sem volt fideszes hanem nemzeti érzelmű és megalapította a Hatvannégy vármegye ifjúsági mozgalmat, 2010 és 2024 közt se volt fidesz közelben soha nem úgy mint magyar péter... innentől kezdve csak nevetni lehet magyar péteren de ha valaki kételkedik akkor nézze majd meg a szavazólapot 26ban! ha ott lesz mi hazánk és nem a fidesz mellett akkor rájuk kell tenni az x et :) ennyi! egyébként nem tudom mit kell tenni magyar péternek hogy a tiszások szemében is hiteltelen legyen... "nem ülök be az EP bne" be ült "engem nem hívtak meg a tvbe" de meghívták többször... ja meg 13 évig fideszes volt...
13/17 anonim válasza:
A tiszások a legelvakultabbak. Csak röhögni lehet rajtuk :D
14/17 anonim válasza:
Matyhar Pítör néha már elrugaszkodik a valóságtól.
A volt kis NER-haszonélvező, amikor ilyenekkel kábítja a büdösszájú híveit. LOL! 😃
15/17 anonim válasza:
12-es: mit értesz azon, hogy nemzeti érzelmű?
Talán azt, hogy ilyen szólamokat pufogtat a népszerűsége érdekében?
Szerintem az az igazán nemzeti érzelmű, aki erről szerényen hallgat, de a tetteiben fejeződik ki ez.
16/17 anonim válasza:
#15 Akkor Toroczkai valóban nemzeti érzelmű.
17/17 anonim válasza:
Te tudod. Én nem szeretem az ilyen szólamokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!