Szerinted mit fog ma Orbán bejelenteni és az milyen hatással lesz a forintra?
Figyelt kérdés
nov. 29. 07:32
1/11 anonim válasza:
Bejelenti a lemondását, a visszavonulását minden politikai tisztségéből, hogy vállalja a felelőséget az ország helyzetéért, ha kell a biróság előtt. Feloszlatja minden pártját, a Fidesztől, a KDNP-n át, a MiHaznánkig, felszólitja az összes oligarháját és a teljes NER-t, hogy fizessenek vissza az államkasszába, mindent az utolsó fillérig, hogy megmentsék az országot. Közben az utolsó két döntése értelmében belépteti az országot az Európai Ügyészségbe és új parlamenti választások kiirását kezdeményezi, az ő és politikusai részvétele nélkül.
2/11 anonim válasza:
engem már nem is érdekel.
az bizos, hogy romlani fog a forint
3/11 Fsms válasza:
Valószínűleg Varga lesz az MNB új elnöke, és nagy átveszi Varga területeit.
A forint csak romlani fog….
4/11 anonim válasza:
Bejelenteni hogy Magyarországon van a legerősebb gazdaság és hogy jó az oktatás meg a kórhazak bezzeg a nyugaton akik a sok migráncsba fulladoznak!!! Majd lehozza a lesti tv meg m1 meg tv2 a sok egybitesnek
5/11 anonim válasza:
A Forint mélyrepülésbe kezd. Valószínű kinevezi úgy alattvalóját illetve ismét hangsúlyozza a nyájnak hogy az a pár ezer Forintnyi minimálbér emelés micsoda soha nem látott mérték.
6/11 anonim válasza:
Eskü hirtelen azt olvastam, hogy milyen hatással lesz a frontinra, hirtelen el is gondolkodtam rajta :-)
7/11 anonim válasza:
Nem csak a szokásos pénteki monológja lesz a narancs frekvencián?
8/11 anonim válasza:
Pont mint tegnap a kormány infó végét se ért és egyből 415 lett xddd
9/11 anonim válasza:
A jegybank elnököt, ha lehet hinni a tegnapi kormányinfónak.
10/11 anonim válasza:
Muszáj lesz valamilyen néphangulat javító bejelentést tennie, mert a közhangulat szerintem elég siralmas.
Ha az utolsó negyedév sem jön össze, és a karácsonyi költések is elmaradnak, akkor az év végi számok sem fognak jól mutatni.
Szerintem ha valamit be is jelent, akkor az is valamilyen fogyasztást (és inflációt) serkentő hitel lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!