Lennél Fideszes propagandista ha sok pénzt fizetnenek érte?
Nem kell nagy dolgokra gondolni.
Pl azt kérnék hogy csinálj pár tiktok vagy youtube short videót. Ilyen 10-20 mp körülbelül amiben olyasmiket kellene mondanod hogy a háború párti baloldal nem akarja hogy a háború véget érjen vagy ilyen Magyar Péteres lejáratásokat. (Nem sok ilyen tartalmat nézek de nyilván kv mindenki be tudja lőni mikre gondolok) És mondjuk videónként kapnál 100 ezer forintot akkor belemennél?
Szocdemoliver privát üzenete:
* Sajnos agymosott vagy. Pedig próbáltam érvelni, azt hittem van remény hogy felnyissam a szemedet. Sajnálom!
Az már régen gyanús és rossz amikor ilyen "felnyitom a szemed" árukapcsolású mellékzöngéje van a dolognak. A masik hogy te nem érveltél, nem pl a kutyapártra azt mondod "vicc az egész" ami amúgy teszem azt elképzelhető hogy igaz vagy épp nem. De nem azért mert annyit mondasz hogy "egy vicc az egész" ugyanannyira gyenge érv ellene mintha én mondanám azt a DK-ra önmagában hogy "hát az egy vicc".
Hogy nevezhetsz engem agymosottnak az ilyen színvonalú "érvelések" mellett? És miért érezted fontosnak hogy privát üzenetet írj nekem mikor ide is simán írhatod ha tényleg ennyire nagy DK-s vagy én meg agymosott akkor mi szégyellnivaló van ezen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!