Az ATV vezérigazgatója valóban egy NER lovag? Magyar Péter nem véletlenül ment nekik anno?
Az ATV egy olyan hírportál ami függetlennek próbál tűnni, de én látom benne a rejtett NER propagandát. Tehát egyfajta álellenzékinek tűnik.
Valóban nem volt alaptalan anno Magyar Péter látványos kivonulása? Valóban egy manipulált Fideszes média?
"én látom benne a rejtett NER propagandát. Tehát egyfajta álellenzékinek tűnik"
Milyen szerencse, hogy nem a te meglátásod, hanem a tények számítanak.
"Milyen szerencse, hogy nem a te meglátásod, hanem a tények számítanak."
A tények elvileg úgy nézek ki, hogy NER lovag. Magyar Péter eddig még nem hazudott.
ATV=fidesz
Magyar Péter=Fidesz
Van még kérdés?
Ha mégse egyértelmű:Az ATV-s műsor meg színjáték volt.
Mondtam már, hogy ne igyál gyógyszerre.
1. Az ATV nem Németh Sándor vagyonából jött létre.
2. A Hit Gyülekezete nem szekta.
3. Bár a Hit Gyülekezete is kap állami támogatást, alapvetően nem közpénzből működik.
4. A Hit Gyülisek nincsenek "biztatva" semmiféle politikai elköteleződésre.
5. Nincs olyan, hogy "állellenzéki".
9#
1. Németh egy lichtensteini offshore cég közreműködésével szerezte meg az ATV fennmaradó tulajdon részét is, mellyel többségi tulajdont szerzett. Nem kel hozzá sok ész, hogy összerakjuk hogy a lichtensteini cégre a hitgyülisektől összeharácsolt lóvé átmozgatására volt szükség.
2. A Hit gyüli egy szekta: https://www.youtube.com/watch?v=BIaPrM6_pJc
3. De. A fidesz kormány 2020-ban kötött megállapodást a Hit gyülivel melynek értelmében állami és önkormányzati intézményekkel azonos támogatásra lett jogosult, korábban pedig bejegyzett, történelmi egyházként ismerték el. A Hit gyülis iskolák pedig annyi állami támogatást kapnak, hogy nem férnek fel a támogatásokról szóló emblémák az iskola falára.
4. De. Németh 2018-ban: [link]
és 2022-ben is: [link]
a fideszre szavazásra butította híveit.
5. www.index.hu például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!