Mp-nek blöff az 1 millió forintos minimálbér?
10.
jó, és akkor hogyha Orbán hazudik akkor Magyar Péternek is kell hazudnia?
Magyar Péter újra elosztást akar. A NER cégek eddig megkapták a legnagyobb tőkét. Onnan visszakarja tolni a pénzt a KKV szektorba.
Orbán ígért 1 milliós átlagot, annak kb 400-500 ezres minimálbérnek kell lennie, már most nehéz lesz tartani ezeket a minimálbér emeléseket mert a covid előtt se sok mindent csináltak hogy termelékenyebb legyen az ország. A tőke máshova ment.
Bárki mondhatja, hogy legyen ennyi, és akarhatja is :)
A megvalósítás a kérdés. Értem én, hogy Orbán lop, de ha majd nem lop, attól még MP-nek hogyan lesz ennyi? Hogy csinálná meg? Minden bolti eladó, postás, tanár, takarító, irodista, recepciós stb., honnan fizetnék ki ezt nekik a cégek? Honnan lesz egy egyszeri cégnek hirtelen többszörös bevétele?
Nem értem, miért hiszi mindenki azt, hogy elég mondani, sőt, akár akarni, oszt majd tuti úgy is lesz...
12.
Nem ez volt a kérdés!
ti Magyar Péter fanok nem tudtok értelmezni egy egyszerű kérdést??
14.
Magyar Péter szerintem nem nagyon gondolta át hogy ezt miből finanszírozhatja!
a fanok meg mindent elhisznek hiába mond nagyobbat Orbánnál
#11: Nem, jó lenne, ha egyik se hazudna. Bár véleményem szerint Orbánnak se ez volt a legnagyobb bűne. Egy politikus magasabb fizetéseket ígér, na bumm. Másrészt lehet reális, de az se mindegy, mennyit ér majd az a pénz akkor. Inkább a gazdasági folyamatokat érdemes figyelni, én például kíváncsi vagyok, hogy a Tisza hogyan szeretné átalakítani a gazdaságot, hogyan támogatná például a kkv-kat, vagy a mezőgazdaságot. Ezt még ki kell dolgozniuk, szakértőkkel. Ha ez megvan, akkor majd mindenki eldöntheti, hogy működőképesnek találja-e.
Ugyanakkor azt is tudomásul kell venni, hogy nem mindenki szeretne elmélyülni a részletekben. A többség leegyszerűsített üzenetek alapján dönt, nem is mindig racionálisan, inkább érzelemből.
20.
Ahogyan. MAGYAR is
Hagyjatok mar ezt az 1millios baromsagot.
Hat a munkavallalok szakszervezete kisirta hogy jovore ne 10 csak 9%os legyen az emeles, kulonben tomegevel csodbe mennek a vallalkozasok..
Hol van meg ez a brutto 1milliohoz?
Ha innentol kezdve minden evben 20%lenne az emeles akkor 2032re ernenk el a brutto 1milliot.
Es arrol ne legyen ketsegetek hogy 20%soha, egyetlen evben sem lesz a minber emeles merteke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!