Csak a Fidesz képes az országot kormányozni?
Csak a Fidesz képes Magyarországot kormányozni?
(Lopással vagy anélkül)
Hányan jöttek már leváltani Orbánt?
Vona Gabi, Marky-Zay Peti, Magyar Peti, és mindig működik azzal jött, hogy tud mutatni nem baloldali alternatívát.
Aztán mindegyik jött meg ment és már alig hallunk róluk. Na Magyar Péter is egy ezek sorában.
És milyen jó nekik, fizetés van mert hát jár, felelősség meg nincs, hiszen úgysem tudnak törvényeket hozni.
Nem tudom, hogy miért hiszitek azt, hogy a Fideszen kívül bárki képtelen bármit csinálni és ha nem ők vannak, akkor világvége van. Nálunk Romániában rendszeresen váltakoznak a kormányok, de nem dőlt össze a világ, az ország fejlődik. Ha az egyik nem tetszik, semmi gond, választunk másikat. Ez a pártokat is a jobb teljesítményre, versenyre ösztönzi, ami szerintem jó.
Persze néha jó a stabilitás egy bizonyos szintig, de lassan megpróbálhatnátok kicsit rugalmasabbak lenni. Oké, volt egy Gyurcsányotok, nem jött be, de lépjetek túl ezen lassan szerintem. Hozzá is valamiért görcsösen ragaszkodtatok, én már azt se értettem, hogy őket minek választottátok újra 2006-ban.
Az a baj, hogy a jelenlegi ellenzéki pártok nem függetlenek, nem szabadok.
Ezer szállal kötődnek hamis ideológiákhoz, -izmusokhoz. Ezek pedig nálunk idegenek.
A fidesz szavazók átlagéletkora tavaly 57 év volt, miközben a magyarok átlagéletkora 43, a szavazásra jogosultak átlagéletkora pedig 50 év körüli van.
A fidesz 1975 előtt születettek között van többségben.
Nem is csoda hogy Orbán már kapálózik utánpótlásért, mert a fiatalok között 10% körül van a támogatottsága.
Úgy kellene megnyerni ezt a generációt, hogy közben meg is kellene fejni őket, szaporodásra is kellene ösztönözni, miközben a drága nyugdíjasokról sem szabad megfeledkezni, akiket nem képes elég ideig életben tartani a rossz EÜ.
És úgy látszik hogy a Gyurcsány Jolly Joker is kezd elhasználódni.
Az CSOK-os ingatlanlufi legnagyobb vesztesei a mai fiatalok, akiknek a feladata az volna, hogy kifizessék a befektetők és spekulánsok profitját.
Előttük áll a lehetőség hogy történelmi csúcson vásárolhatnak ingatlant.
A középkorúakat már elvesztette, mert az elmúlt 14 évben leginkább a nyugdíjasokra támaszkodtak.
Közben a külpolitikai virtuózságunk miatt nem jönnek az EU források sem.
Olyan az egész, mintha Orbánnak folyamatosan egyre több és több izzó fémgolyóval kellene zsonglőrködnie miközben már egyetlen hiba is végzetes lehet.
A Fidesz egyáltalán nem képes kormányozni.
Pont ők a legkevésbé alkalmasak.
19 ennek ellenére az EU leghosszabban hívatlan levő kormányunk van.
Ez nem sikerülhetne ha egyáltalán nem értenének hozzá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!