Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért engedi ki a Fidesz az...

Miért engedi ki a Fidesz az embercsempészeket? Hány ilyen ember van, egyáltalán kiket enged ki a börtön?

Figyelt kérdés
A strasbourgi vitában hozták fel a Miniszterelnök elleni vádként, amit a válaszban gyakorlatilag elismert.

nov. 27. 06:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%
2000 ember lett elengedve és a többségük, mint kiderült, újra dolgozik.
nov. 27. 06:15
 2/12 anonim ***** válasza:
45%
Ez egyébként bevett szokás sok EU-s országban, például a németeknél is, hogy ha egy külföldi személy letöltötte a büntetésének a felét, akkor felajánlják neki a szabadulás lehetőségét, amennyiben vállalja az ország elhagyását és hogy X évig nem léphet be abba az országba.
nov. 27. 06:48
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Vicces az, hogy azok támadják ezzel Orbánt akik amúgy azért küzdenek az unióban, hogy el se lehessen fogni ezeket az embereket és ne is lehessen büntetni, korlátozni az embercsempészetet.
nov. 27. 06:50
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

Nem, én azért támodom ezzel 0rbánt, egyes szám, első személyben, mert számon kérem rajta az, amivel ő kampányolt.

Lehetséges, hogy egyedül vagyok ezzel, mint a templom egere, de nekem akkor is számit, hogy mit mond egy nyomorék politikus, ha azt Magyar Péternek hivják, vagy 0rbán Viktornak.

Ez az ember homlokegyenest az ellenkezőjét teszi, annak, amit kommunikál, ha én az ő emlékezete vagyok, mert emlékszem arra, amit erről mondott még pár éve, kérem a lepontozást. De akkor is vállalom, hogy azért támadom, mert nem azt teszi, amit mond.

nov. 27. 06:54
 5/12 anonim ***** válasza:
45%
Nem szabadon engedték, (mert az azt jelentené, hogy itt kávéznak a sarkon) hanem kitoloncolták őket az országból ahogy a törvenyek előírják. Ha megint lebuknak és a magyar törvénykezés rendelkezik felettük, akkor súlyosabb íteletet kapnak.
nov. 27. 07:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért, mert nincs annyi börtön. Ha leülnék akkor még utána mennének a jogvédőkkel az eu-s bíróságra, hogy milyen embertelen körülmények között voltak tartva és kéne nekik egy csomó lóvét fizetni a magyar adófizetők pénzén
nov. 27. 08:15
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kell a hely Lakatosnak, Varnusnak, Osváthnak és bcs.-s társaiknak.
nov. 27. 11:30
 8/12 anonim ***** válasza:

Na most én simán bezárnám őket a fáskamrába és behajítanám a kulcsot a Tiszába, de akkor meg azon sivalkodnátok, hogy emberi jogok.

Döntsétek már el, hogy mit szetetnétek

nov. 27. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:
64%

#8 Mindig pont az ellenkezőjét akarják. Mindegy mi történik, nekik az ellenkezője kell.

Korábban azért hisztiztek, hogy senkit ne csukjanak le, Még Ilaria Salist is kihozatták, képesek voltak uniós képviselőt csinálni egy gyilkossági kísérletért elítélt emberből, csak kint lehessen. Akkor a bezárása ellentétét akarták. Most meg megy a hiszti, hogy miért engedtek ki valakit, miért nincs a magyar börtönben, miért lett kiutasítva helyette.

nov. 27. 17:57
 10/12 A kérdező kommentje:
9-es amit amit írsz azt hívja a magyar nyelv mellébeszélésnek. Gondolom magad is elhiszed önigazolás gyanánt... Igen ezen alapszik a Fidesz politizálás.
tegnapelőtt 05:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!